Inspirations- og informationsmøde om iværksætteri - KBH

Skab og skalér din startup: Hvordan kommer jeg videre med min innovative forretningsidé? Hvordan finder jeg en skalerbar forretningsmodel? Hvordan skaber jeg en succesfuld forretning?

Få svar på dine spørgsmål når Innovationsfonden i samarbejde med Innovationscentret i Silicon Valley inviterer til inspirations- og informationsmøde om iværksætteri. 

Mød serieiværksætter og startup-enthusiast Martin Bjergegaard som fortæller sin iværksætterhistorie, der blandt andet omfatter frokost.dk og Startupbootcamp.

Du kan også høre om, hvordan du bliver Iværksætterpilot og om, hvad din virksomhed kan få ud af at deltage i et SCALEit-forløb i Silicon Valley.

Program

  • Velkomst
  • ​Startup-entusiast Martin Bjergegaard: ”Min iværksætterhistorie: fra pløjemark i Horsens til globalt brand”
  • Introduktion til Iværksætterpilot
  • Hør om vækstinitiativet SCALEit

Vi forventer, at oplæg og spørgsmål slutter ca. kl. 17:30. Herefter vil der være lidt at drikke og plads til networking frem til kl. 18:00.

Iværksætterpilot er Innovationsfondens program for nyuddannede med en innovativ iværksætteridé. Som Iværksætterpilot modtager du finansiering, rådgivning og adgang til netværk i op til et år. Formålet er at hjælpe innovative iværksætterideer i gang.
Læs mere her

SCALEit er et vækstinitiativ, der har til formål at bygge bro mellem Danmark og Silicon Valley for skalérbare danske teknologivirksomheder. Igennem en uges camp i Silicon Valley får danske startups adgang til unikke ressourcer. Læs mere på www.scaleit.us

 

 

 


Mød iværksætter Martin Bjergegaard under fondens informationsmøde om iværksætteri. Læs mere på: martinbjergegaard.com

Tid og sted

Tirsdag 9. februar 2016
kl. 15:00 -18:00

CSE Lab
Porcelænshaven 26 2. sal 
2000 Frederiksberg

Tilmelding

Arrangementet er gratis, men kræver tilmelding. Tilmeld dig her
 

Inspirationsmøde i Århus

Mandag 8. februar 2016
Læs mere her

Kontakt

Programrådgiver i Innovationsfonden
Sidsel Hougaard
Tel. 6190 5056
Mail: Sidsel.hougaard@innofond.dk