App vil levere varer på rekordtid

Iværksætterne bag FETCH vil stå for Europas hurtigste dagligvarelevering. Med en InnoBooster-investering har de fået de sidste justeringer af appen på plads, og er nu klar til at erobre markedet.

Du vil have fredagsslik, men orker ikke selv at hente det i butikken. Det gør en af cykelbudene hos Fetch som er lige i nærheden til gengæld. Du går ind på appen, vælger med få klik hvad du vil have, og 20 minutter senere er leverencen ankommet. Så nemt lover FETCH, at det skal være at købe sine dagligvarer gennem dem. 

Virksomheden vil give Københavnerne Europas hurtigste levering. Det foregår gennem private cykelbude, der leverer fra butik til forbruger. Det foregår sådan, at cykelbudet går ind på appen, og går online. Når der kommer en bestilling, cykler budet hen til buikken, hvor den er færdigpakket, og næste stop er kunden. 

FETCH får mange henvendelser fra cykelglade københavnere. Som bud kan man nemlig selv vælge, hvornår man vil arbejde, og hvor mange ture man vil tage.   

Direktør Christian Thorborg fortæller: 

- Danskerne er vilde med at cykle, og de vil gerne tjene ekstra mens de gør det.

Inden investeringen fra fonden var produktet i testfasen, og midlerne var med til at færdigudvikle produktet i form af markedstests og forbedring af softwaren.  

 - Investeringen fra Innovationsfonden var med til, at vi kunne komme ud i den virkelige verden, Christian Thorborg.

I løbet af de første to måneder efter lanceringen af appen er 120 cykelbude og 500 kunder tilmeldt. 

Deres nuværende samarbejdspartnere er Irma, Lagkagehuset og Rebæl Cocktails, men FETCH, der har fem fuldtidsmedarbejdere, håber på at kunne samarbejde med flere virksomheder og udvide til flere markeder i fremtiden. 

Kategori

InnoBooster

Periode

2017 2017

Investering

Innovationsfonden:
750.000
Total budget:
530.000

Projektansvarlig

Christian Thorborg
20601014
Martin Kyvsgaards billede
Ring på 
6190 5081