Jobsøgning på video

SEEKNSPEAK.dk er en markedsplads for annoncering af ledige jobs, hvor alt er baseret på video. Virksomheden annoncerer jobbet med en video. Kandidaten søger jobbet med en video og et cv.

Det er matematikken, der har skabt virksomheden SEEKNSPEAK - en markedsplads for annoncering af ledige jobs, hvor alt er baseret på video. For når virksomheder fortæller, at de har svært ved at få arbejdskraft – samtidigt med at folk fortæller, at de har svært ved at finde arbejde, så er der noget i ligningen, der ikke stemmer.

Så vi kan åbenbart ikke finde hinanden – eller se hinandens kvaliteter.

Så måske det er vores alle sammens fælles tilgang til arbejdsmarkedet, der skal ændres. Måske vi skal til at søge hinanden på en anden måde. Vi går op imod 50 års tradition med at jobmarkedet hvor man alene skriver til hinanden.

Denne insisteren på skriftlighed som eneste måde at finde hinanden har ikke fulgt med tiden. Derfor et videobaseret jobmarked.   

Innobooster har været en afgørende forudsætning for at få projektet realiseret. Vi har haft behov for at tilføre ny viden både ved nye medarbejdere og eksterne vidensleverandører. Med den gode hjælp vi har fået fra innoBooster kom vi i markedet til tiden d. 18. April.

Ved lancering havde vi 20 kunder med – i dag blot 4 uger senere har vi 40 kunder. Kunderne deler vores opfattelse af, at video er kommet for at blive som en del af rekrutteringsprocessen.

Vi ser også, at når et jobopslag præsenteres på video og deles på de sociale medier, så vil kandidaterne gerne se med. Således når vores jobopslag ca. 200.000 mennesker hver eneste uge på de sociale media. Og kandidaterne hjælper hinanden til at spotte gode job ved at tagge en ven eller en bekendt på et givet jobopslag. 

(Pressemeddelse fra SEEKNSPEAK.dk)

Kategori

InnoBooster

Periode

2017 2017

Investering

Innovationsfonden:
1.5 mio.
Total budget:
3.2 mio.

Projektansvarlig