InnoFounder-panelet

Innovationsfondens InnoFounder-panel bistår med at vurdere ansøgninger til InnoFounder og vil også være tilstede under ansøgernes pitch. Panelet består af:

Ivan Tyrsted
Ivan Tyrsted har personlig iværksættererfaring med opstart af flere virksomheder, og har siddet i en række bestyrelser for opstartsvirksomheder både som bestyrelsesmedlem, men også som medejer. Han sidder desuden i bestyrelsen for Business Angel Syddanmark og Invester i Trekantområdet.

Ivan har tidligere været direktør for IDEA Entrepreneurship Centre på Syddansk Universitet, hvor han har beskæftiget sig med iværksætteri, innovation og kreativitet blandt studerende og undervisere på SDU i samarbejde med en lang række virksomheder, organisationer, investorer og rådgivere. Gennem dette arbejde og de nuværende aktiviteter har han tæt kontakt til det danske iværksættermiljø. InnoFounder har fokus på nyuddannede iværksættere med en videregående uddannelse, hvorfor Ivan er med i panelet.
 

Sten Verland
Med afsæt i en PhD-grad i immunologi fra Københavns Universitet og University of California Berkeley har Sten arbejdet på ledelsesniveau med udvikling af nye lægemidler i mere end 20 år i såvel Danmark som USA. Han har således stor erfaring inden for biotek- og medicinalindustrien, er medstifter af adskillige virksomheder og har desuden undervist på Københavns Universitet og CBS.

I dag er Sten senior partner i Sunstone Capital og sidder desuden i bestyrelsen for flere virksomheder i Danmark og i udlandet. Som partner i en venturefond, der investerer i start-ups har Sten et godt overblik over det danske og europæiske iværksætterlandskab, hvorfor han er med i InnoFounder panelet.
 

Annette Krath Poulsen
Annette Krath Poulsen er arkitektuddannet industriel designer, stifter og leder af AKPdesign, som er en mindre virksomhed specialiseret inden for udvikling og implementering af produkter og services gennem offentligt-privat samarbejde. AKPdesign deltager i ambitiøse offentlige-private innovationssamarbejder og samarbejder med studerende og medarbejdere ved forsknings- og uddannelsesinstitutioner.

På baggrund af gode resultater ved løsning af samfundsmæssige udfordringer har Annette opnået stor faglig respekt og anerkendelse, der profilerer hende som ekspert i forankrende og inkluderende designmetoder og er derfor også med i InnoFounder panelet.
 

Trygve Aabye Dam
Som medstifter og partner i mobilbatterivirksomheden Volt, der leverer opladningstjenester til festivaler og events, har Trygve Aabye Dam for nyligt selv startet egen virksomhed. Han har således konkret erfaring med udfordringerne og potentialerne ved at starte en virksomhed op.

Trygve kommer fra DTU og som relativt nyuddannet har han ikke bare fingeren på pulsen i forhold til, hvilke udfordringer man som iværksætter mødes med, han har også allerede gode forbindelser til det resterende iværksættermiljø i Danmark.
 

Jan Krog Henningsen (repræsentant fra operatøren)
Jan Krog Henningsen har arbejdet med startups og forretningsudvikling i 20 år, som iværksætter bag syv startups og professionel mentor for 20+ startups gennem Venture Cup og inkubatorerne Dare2Mansion og CIID Nest. Jan leder i dag CIIDs inkubator, CIID Nest, og er en del af InnoFounders operatør-ledelsesteam som Head of Mentoring.

Før arbejdet som startup-mentor på fuld tid, opbyggede og drev Jan Aller Medias Innovationsafdeling, hvor han fik pitchet mere end 400 idéer og gennemførte fire af idéerne som medieprodukter med millioner af brugere på et globalt marked. Jan vandt desuden Venture Cup Idea Competition 2012 i den eftertragtede ‘Mobile’-kategori.
 

Christoffer H. Malling (repræsentant fra operatøren)
Christoffer Malling er programleder i Dansk Design Center og Head of Incubator i InnoFounder. Med en baggrund som leder af og adm. direktør for tech startup-organisationen #CPHFTW har Christoffer en unik indsigt i og netværk blandt danske tech startups samt lokale og internationale investormiljøer og iværksætterorganisationer- og økosystemer. 

Christoffer har en baggrund i den digitale rådgiververdenen og har før #CPHFTW arbejdet i den digitale konsulent- og bureaubranche, hvor han har rådgivet store og små danske og internationale virksomheder, og haft digitale roller såsom kontaktchef, operational leder, projektleder, rådgiver og konceptudvikler.