Iværksætterpilot

Har du en iværksætter i maven? Og er du lige blevet færdig med din videregående uddannelse eller tæt på at blive færdig?

Vi ønsker at investere i, at flere nyuddannede talenter starter innovative virksomheder. Derfor tilbyder vi rådgivning og finansiering til nyuddannede med en innovativ iværksætteridé.

Hvem er programmet for?
Du kan søge om at blive Iværksætterpilot, hvis du lige er færdiguddannet fra en videregående uddannelse eller tæt på at blive det, og hvis du har en innovativ iværksætteridé med udviklingspotentiale.

Du kan søge enten individuelt eller i et team på op til tre personer. Vi anbefaler dog, at du har et stærkt, tværfagligt team omkring dig, eller at du etablerer det tidligt i forløbet, da det er en af de vigtigste forudsætninger for succes.

Hvad består programmet af?
Som Iværksætterpilot modtager du rådgivning og finansiering i op til 12 måneder. Vi tilbyder:

  • Et rådgivningsforløb af camps og individuel tilpasset rådgivning
  • Adgang til fysiske faciliteter (kontorpladser, internetadgang mm.) samt til netværk bestående af andre iværksætterpiloter, iværksættere, industripartnere og investorer
  • En månedlig iværksætterpilotydelse på 15.000 kr.
  • Et særligt tilskud på 35.000 kr. pr. iværksætterpilotforløb til eksempelvis leje af udstyr, ekstern rådgivning, test af prototype osv.

Aktuelle søgemuligheder

Iværksætterpilotordningen er et tilbud målrettet til færdiguddannede fra landets videregående uddannelsesinstitutioner, som har lyst og mod på at udvikle deres innovative iværksætteridé.