Gnister lys stockfoto

Hvad investerer Innovationsfonden i i 2020? Og hvordan har du mulighed for at være med i projekterne?

Event
Infomøde om Innovationsfonden
Tid
Kl. 10-12
Sted
Teknologisk Institut, Kongsvang Alle 29, 8000 Aarhus C

Tirsdag den 17. december kl 10.00 afholder Innovationsfonden et informationsmøde hos Teknologisk Institut i Aarhus. Her kan man få info om fonden og fondens investeringsstrategi - med fokus på især investeringer inden for det grønne område, der er centralt i 2020.

På mødet, der afholdes hos Teknologisk Institut, kan du møde fondens konstituerede direktør Tore Duvold og programchef Tove Enggrob, der præsenterer fondens muligheder og sætter særligt fokus på uddelingerne i 2020 - herunder forventningerne til de øgede midler til at understøtte regeringens grønne mål.

En række af Innovationsfondens faglige medarbejdere vil desuden være til stede, så du kan få en mere individuel sparring om din projektide og råd om, hvilken ordning der vil passe til dit projekt.

Samtidig vil Teknologisk Institut fortælle om, hvordan de udvikler og implementerer teknologiske løsninger. Teknologisk Instituts formål er at hjælpe virksomhederne med at nå i mål - med procesoptimering, vækst, global konkurrenceevne og bæredygtig forretning, også når dagsordenen er grøn.

Direktør Sune D. Nygaard præsenterer en række konkrete eksempler på hvordan, og han giver samtidig et indblik i Teknologisk Instituts unikke faciliteter til test og udvikling, som kan forkorte vejen fra tegnebræt til løsning.

Programmet gennemføres på Teknologisk Institut, Kongsvang Alle 29, 8000 Aarhus C. Programmet starter kl 10.00 og forventes afsluttet kl 12.00.

Mødet foregår på dansk

Tilmelding er ikke nødvendig – mød blot op hos Teknologisk Institut.