Få succes med din Innobooster-ansøgning

Event
19. november 2020
Tid
15:30 – 16:30
Sted
Webinar

En Innobooster kan være en nemmere vej for dit næste udviklingsprojekt

Regeringen og alle Folketingets partier er blevet enige om et ekstraordinært løft af Innovationsfondens Innobooster-ordning. Der bliver nu afsat 350 millioner kroner, for at sikre at de gode ideer ikke går tabt blandt landets små og mellemstore virksomheder og iværksættere.

Det er nemt at ansøge, og behandlingstiden er kun ca. en måned. På dette webinar får du at vide, hvordan du får succes med din ansøgning og minimerer risikoen til dit næste nyskabende digitale projekt.

Adgang til 100 specialisters knowhow

Tilskud fra Innovationsfonden kan være med til at mindske din virksomheds risiko ved et projekt, I har på tegnebrættet. Det kan være et nyt produkt, en ny service eller en forbedring af en proces.

Med finansiering fra en Innobooster kan I få adgang til Alexandra Instituttets 100 specialisters knowhow inden for digitalisering.

Program

15.30-15.45 Innovationsfonden:  Mulighederne med Innobooster og Grand Solution
René Damkjer, Innovationsfonden, chefkonsulent med mere end 600 Innobooster-ansøgninger i ryggen.

Innovationsfonden har i 2020 i alt knap 2 mia. kroner til at understøtte forskning og innovation i virksomheder og universiteter. Innobooster har heraf 300 mio. kr., der kan finansiere innovation i SMV-virksomheder og start-ups. Innovationsfonden vil fortælle om mulighederne i de to programmer, hvilke krav der stilles til ansøgningerne, hvad vi lægger vægt på, og hvad der kan søges til.

15.45-16.00 FarrowTech: Vi fik udviklet kerneteknologien i vores produkt
Morten Bo Mikkelsen, CTO & Founder

FarrowTech laver et system til videoovervågning, som reducerer dødeligheden blandt pattegrise. Gennem tre Innobooster-projekter har Alexandra Instituttet stået for udviklingen af kerneteknologien i vores system. Hør hvilke unikke muligheder ordningen tilbød.

16.00-16.15 Alexandra Instituttet: Få succes med Innobooster
Business Development Manager Jesper Rosleff, Alexandra Instituttet

Med midler fra Innovationsfonden kommer I hurtigt i gang med at prøve jeres vision og idé af. Alexandra Instituttet har kompetencer inden for stort set alt om digitalisering, og I får adgang til vores 100 specialister samlet under ét tag, der har den allernyeste viden inden for digitalisering og erfaring med Innobooster. Vi hjælper med at udvikle løsningen og kan være jeres strategiske R&D samarbejdspartner både før, under og efter.

Arrangementet er tilrettelagt af Alexandra Instituttet i samarbejde med Innovationsfonden