Priser 2019

Priser 2019: Innovationsfonden hylder topforskning

Event
Fredag den 1. februar 2019
Tid
kl. 14:00 - 17:00
Sted
The Plant, Raffinaderivej 22, KBH S

Vinderne af Innovationsfondens Priser 2019 bliver hædret på et prisarrangement den 1. februar. Det er tredje år i træk, at priserne bliver uddelt.

Tiden nærmer sig årets prisuddeling, hvor vi i Innovationsfonden for andet år i træk hylder excellent forskning og innovation, der har skabt markant værdi for Danmark.

Årets prisoverrækkelse finder sted fredag den 1. februar på The Plant, der er et nyt venue i København. Ministeren for uddannelse og forskning, Tommy Ahlers, vil stå for selve overrækkelsen.

Du har chancen for at komme med, når fonden kårer vinderne af Innovatør Prisen, Grand Solutions Prisen og Erhvervsforsker Prisen. Udover en pengepræmie modtager vinderne også et værk af den danske kunstner Marianne Therese Grønnow.

Publikum vil udover prisvinderne også opleve prominente talere og levende musikalsk underholdning. Blandt talerne vil være uddannelses- og forskningsminister Tommy Ahlers samt en række andre talere, som vil blive annonceret senere. Derudover udstilles et udpluk af de innovative projekter, som fonden har investeret i.

Efter det officielle program byder fonden på tapas og et glas vin til en uformel networking session.

For at komme med til prisarrangementet skal du sende en mail til: anne.sophie.lyskjaer.noer@innofond.dk

Fondens Priser
Innovatør Prisen 2019

Prisen hædrer den excellente forsker, opfinder eller team, som gennem ny viden og banebrydende forskning har skabt innovative produkter, processer, services eller markedsgennembrud, der har resulteret i stor konkret og dokumenteret værdi for en eller flere danskbaserede virksomheder.

Grand Solutions Prisen 2019

Prisen hædrer et igangværende eller færdiggjort succesfuldt Grand Solutions-projekt. Projekterne og vinderne skal have udmærket sig med en ekstraordinær værdiskabelse og dermed fungere som inspirerende rollemodeller for fremtidige forskningssamarbejder. Med denne pris følger også forskningsmidler.

Erhvervsforsker Prisen 2019

Prisen hædrer udvalgte Ervhvervs-PhD’er eller Postdocs tilknyttet Innovationsfondens talentprogram. Kandidaterne skal have formået at kombinere høj forskningsfaglig indsigt med stærk forretningsforståelse og have genereret kommerciel værdi for virksomheder i Danmark.