Priser 2018: Innovationsfonden hylder topforskning

Event
Fredag den 1. februar 2019
Tid
TBA
Sted
TBA

Vinderne af Innovationsfondens Priser 2019 bliver hædret på et prisarrangement den 1. februar. Det er tredje år i træk, at priserne bliver uddelt.

Innovationsfonden arbejder for at fremme innovation og vækst i Danmark. Det gør fonden blandt andet ved at støtte excellent forskning og videnskabelige nybrud, der kan bidrage til at løse nogle af samfundets store udfordringer.

Bestyrelsesformand, Innovationsfonden, Jens Maaløe:

- Innovationsfondens Priser hædrer og synliggør de forskere, der mestrer den svære opgave at skabe excellent strategisk forskning og omsætte den til konkret værdi for samfundet.

Fonden ser frem til at hylde kvinder og mænd fra alle fagområder til Innovationsfondens tre priser: Innovatør Prisen, Grand Solutions Prisen og Erhvervsforsker Prisen.

Med alle priserne følger en personlig hædersgave.

Fondens Priser
Deadline for indstillinger

Torsdag den 8. november.

Innovatør Prisen 2019

Prisen hædrer den excellente forsker, opfinder eller team, som gennem ny viden og banebrydende forskning har skabt innovative produkter, processer, services eller markedsgennembrud, der har resulteret i stor konkret og dokumenteret værdi for en eller flere danskbaserede virksomheder.

Grand Solutions Prisen 2019

Prisen hædrer et igangværende eller færdiggjort succesfuldt Grand Solutions-projekt. Projekterne og vinderne skal have udmærket sig med en ekstraordinær værdiskabelse og dermed fungere som inspirerende rollemodeller for fremtidige forskningssamarbejder. Med denne pris følger også forskningsmidler.

Erhvervsforsker Prisen 2019

Prisen hædrer udvalgte Ervhvervs-PhD’er eller Postdocs tilknyttet Innovationsfondens talentprogram. Kandidaterne skal have formået at kombinere høj forskningsfaglig indsigt med stærk forretningsforståelse og have genereret kommerciel værdi for virksomheder i Danmark.