Bliv klogere på robotter og automatisering til fødevareindustrien

Event
30. oktober
Tid
9:30 - 16:00
Sted
Vejle

50 virksomheder deltager: 15 fødevarevirksomheder, 23 teknologileverandører, 13 organisationer, universiteter og GTS’er – samlet mere end 85 personer.

Adresse: Food Innovation House, Lysholt Allé 3, 7100 Vejle

Robotter og automatisering kan give fødevareindustrien et betydeligt løft på produktionsområdet. Rationaliseringsgevinster er oplagte, men robotter og automatisering baner også vejen for helt nye produkter, øget fleksibilitet i produktionen, nye jobmuligheder og forbedret arbejdsmiljø. At vælge den rette løsning forudsætter indgående kendskab til produktionen og at man har en plan for, hvad man ønsker at opnå.

Staalcentrum sætter sammen med Odense Robotics og Food Innovation House i regi af FoodNetwork fokus på robotter og automation i fødevareindustrien. Dagen er relevant for fødevarevirksomheder, der er interesserede i robotter eller blot nysgerrige på, hvad de kan bruges til, leverandører af robotteknologi til fødevareindustrien samt udstyrsproducenter til fødevareindustrien bredt.

Vi har lavet en dag, hvor der vil være mulighed for hands-on oplevelser med robotter og automatisering og samtidig få inspirationsindlæg fra virksomheder, der allerede har erfaringer med robotter. Der vil f.eks. være fokus på robotter og deres behov for hygiejnisk design, udnyttelse af robotter til rengøring, robotløsninger til pakning samt til logistikopgaver.

Programmet udvikler sig løbende. Arrangementet er gratis.