Er du tidlig iværksætter og mangler du penge til vækst?

Event
torsdag d. 26. september
Time
Kl. 14.30 - 16.30 (netværk til 18.00)
Place
Matrikel1, Gammel Strand 28, 1202 København

Kom til infomøde med Innovationsfonden og Vækstfonden i København den 26. september og bliv klogere på dine muligheder for risikovillig finansiering fra staten. Du vil også møde den lokale iværksættervirksomhed Copenhagen Optimization, som fortæller om sin vækstrejse og vej til kapital.

Kom til infomøde med Innovationsfonden og Vækstfonden i København den 26. september, og bliv klogere på dine muligheder for risikovillig finansiering fra staten.

Til infomødet vil vi gå i dybden med henholdsvis Innovationsfondens og Vækstfondens produkter til tidlige iværksættere, hvem der kan ansøge, og hvordan du søger.

Du vil også møde iværksættervirksomheden Copenhagen Optimization, som bruger dataindsamling til at effektivisere lufthavne verden over. På dagen vil direktørene Anders Dohn og Kasper Hounsgaard fortælle om virksomhedens vækstrejse, og om de tanker og erfaringer, de gjorde sig med at skaffe kapital til vækst.

Derudover vil du møde business angel Rolf Garde, som vil uddybe hvad han som BA’er kigger efter i den enkelte virksomhed.

Til slut er der mulighed for at netværke med andre lokale virksomheder samt få sparring fra Vækstfonden, Innovationsfonden og flere BA’ere fra DanBans netværk.

Program

  • Velkommen
  • Mulighederne for tilskudsmidler fra Innovationsfonden
  • Mulighederne for finansiering fra Vækstfonden
  • Iværksættervirksomheden Copenhagen Optimization fortæller om sin vækstrejse og vej til kapital
  • Business Angel Rolf Garde stiller skarpt på, hvad han som BA'er kigger efter i den enkelte virksomhed
  • Afrunding
  • Forfriskninger og netværk