Artificial intelligence

Innotalk: Hvordan bliver Danmark førende inden for kunstig intelligens?

Event
18. september 2019
Tid
kl. 14.00 – 17.00 inkl. reception
Sted
Københavns Universitets Festsal – Frue Plads, København K

Kunstig Intelligens vil forandre vores virksomheder og velfærdssamfund inden for de kommende år. Det har ikke kun potentiale til at styrke væksten og forbedre den offentlige service, men også fundamentalt ændre vores måde at leve på.

Kom og hør førende eksperter fra ind- og udland diskutere, hvordan kunstig intelligens vil påvirke alle sektorer og brancher - og anvendes i alt fra kampen mod kræft til klimaforandringerne.

Arrangementet er gratis, men der er et begrænset antal pladser, som tildeles efter først til mølle princippet. Tilmeldingsfristen er den 11. september.

Der afholdes ligeledes en Innotalk om kunstig intelligens i Aarhus den 29. oktober. Tilmelding og nærmere information herom kommer senere.

Innovationsfonden vil i samarbejde med konsulenthuset McKinsey & Company præsentere en ny rapport om potentialet for kunstig intelligens, herunder hvilke muligheder Danmark og danske virksomheder har for at blive førende på området. Endeligt program følger.

Du er velkommen til at kontakte senior kommunikationsrådgiver Peter James Stark med spørgsmål til arrangementet; peter.stark@innofond.dk.

Vi glæder os til at se dig.