Innotalk: Kunstig intelligens

Event
29. Oktober 2019
Tid
kl. 14.00 - 17.00
Sted
Filmbyen 23, 8000 Aarhus C

Hvordan bliver Danmark frontløber inden for kunstig intelligens?

AI er en revolutionerede superteknologi, der påvirker såvel individet som samfundet. Kom og hør eksperters bud på, hvordan vi som nation udnytter det omfattende potentiale ved kunstig intelligens - i alt fra kampen mod kræft til klimaforandringerne.

Innovationsfonden har i partnerskab med McKinsey & Company udarbejdet en rapport, som peger på seks primære indsatsområder. Disse og meget andet skal belyses og debatteres på dagen.

Program

 • Ankomst med kaffe på kanden
 • Velkomst v. moderator Pernille Enggaard, Journalist, TV2 News
 • "Kunstig intelligens – et enormt potentiale for Danmark", Jens Riis Andersen, Partner, McKinsey & Company
   
 • "Kunstig intelligens i vores hverdag" v. Mads Rydahl, Founder & CVO, Unsilo. Mads Rydahl har arbejdet fem år i Silicon Valley og været leder af Product and Design på Siri.Com, som nu er solgt til Apple. Videre har han arbejdet på Stanford University, designet spil til Lego Mindstorms og lavet interface for Bang & Olufsen. Han er nu i gang med en ny start-up, som skal gøre forskningsresultater lettere tilgængelige og levere løsninger til bl.a. videnskabstidsskriftet Nature.
   
 • "Fremtidens legetøj og kunstig intelligens" v. Jesper Munch Søgaard, Senior Director Data Engineering, LEGO
   
 • Pitch-session med danske iværksættere, som anvender kunstig intelligens i deres virksomheder:
  • Corti: AI analyserer stemmer i opkald til alarmcentralen, og dermed er med til at spare dyrebare sekunder og redde liv.
  • Stuttertech: En app, der kan hjælpe stammere til at tale mere klart og flydende ved at genkende brugerens talemønster.
  • Go Dogo: En spillekonsol med individualiseret hjernegymnastik til understimulerede hunde, der er alene hjemme i mange timer hver dag.
 • "Fremtiden for kunstig intelligens" v. Stephen Alstrup, professor, Datalogisk Institut, Københavns Universitet samt bestyrelsesmedlem, Innovationsfonden.
 • Drinks, let forplejning og netværk

Arrangementet er gratis.

Få rabat til this.festivalen i Filmbyen
Innotalk @this er en del af this. 2019 - en tredages festival om The Future Digital Storytelling & Audience Engagement. D. 29.- 31. oktober, 2019 i Aarhus.

Du har mulighed for at købe en partout-billet med rabat til DKK 1.795 ex moms, som giver adgang til alle tre spor under this. 2019: this.series, this.game og this.conference.

Der er 50 billetter til salg til denne særlige pris, så det er først til mølle

Køb billet til this. 2019 med rabat 

Filmby Aarhus og M2 Film står bag festivalen og vil præsentere den brede medieindustri for et spækket festival- og konferenceprogram. Her vil de sætte spot på fremtiden inden for digital historiefortælling og publikumsengagement inden for emner som medier, spil, kommunikation, samt film og tv.