Innotalk: Kunstig intelligens

Event
29. Oktober 2019
Tid
kl. 14.00 - 17.00
Sted
Filmbyen 23, 8000 Aarhus C

Hvordan bliver Danmark frontløber inden for kunstig intelligens?

AI er en revolutionerede superteknologi, der påvirker såvel individet som samfundet. Kom og hør eksperters bud på, hvordan vi som nation udnytter det omfattende potentiale ved kunstig intelligens - i alt fra kampen mod kræft til klimaforandringerne.

Innovationsfonden har i partnerskab med McKinsey & Company udarbejdet en rapport, som peger på seks primære indsatsområder. Disse og meget andet skal belyses og debatteres på dagen.

Program følger snarest.

Arrangementet er gratis.

Få rabat til this.festivalen i Filmbyen
Innotalk @this er en del af this. 2019 - en tredages festival om The Future Digital Storytelling & Audience Engagement. D. 29.- 31. oktober, 2019 i Aarhus.

Du har mulighed for at købe en partout-billet med rabat til DKK 1.795 ex moms, som giver adgang til alle tre spor under this. 2019: this.series, this.game og this.conference.

Der er 50 billetter til salg til denne særlige pris, så det er først til mølle

Køb billet til this. 2019 med rabat 

Filmby Aarhus og M2 Film står bag festivalen og vil præsentere den brede medieindustri for et spækket festival- og konferenceprogram. Her vil de sætte spot på fremtiden inden for digital historiefortælling og publikumsengagement inden for emner som medier, spil, kommunikation, samt film og tv.