Mobil solcelleoplader stresstestes på Roskilde Festival

Roskilde Festival og Innovationsfonden giver for andet år i træk festivaldeltagerne mulighed for at opleve, mærke og smage på iværksætteri.

28. juni 2018

Fire iværksættere, som fonden har investeret i, får en unik mulighed for at udvikle deres idéer i Danmarks midlertidigt fjerdestørste by, Roskilde Festival - et gigantisk ”living lab”, der bygges op hvorefter det kort tid efter bliver fjernet igen.  

Forud for festivalen har iværksætterne udviklet deres særlige strategi for, hvordan de vil teste produkter og forretningskoncepter.

Et af de produkter, der skal testes på festivalen, er infinityPVs oprullelige solcelleoplader, som er døbt HeLi-on.

På en festival kan man let løbe tør for strøm på mobilen. Der er derfor et oplagt sted for infinityPV at teste deres solcelledrevne oplader, og iværksætterne søger frivillige til at feltteste HeLi-on under festivalen.

- Roskilde Festival byder på et unikt miljø med 140.000 mennesker, der overvejende lever uden for elnettet. Dette gør festivalen til en oplagt testbænk for nye innovative opladningsløsninger, siger chefstrateg hos infinityPV, Morten V. Madsen.

Solpanelet HeLi-on er en ny energiteknologi udviklet af infinityPV. Panelet er lavet af såkaldte polymersolceller, hvor de vigtigste materialer, der anvendes, er forskellige typer af plast. Sådanne solceller er både fleksible og miljøvenlige. 

- Vores polymersolceller er en helt ny tilgang til solceller. Materialer og produktionsmetoder sikrer lav miljøpåvirkning i forhold til andre solceller og meget hurtig fremstilling, siger Morten V. Madsen, og han fortsætter:

- Med vores nye solcelleteknologi har vi gjort HeLi-on meget mere kompakt end eksisterende produkter. Vores design gør simpelthen solpanelet til en udvidelse af din smartphone, så du kan oplade hvor som helst.

HeLi-on opladeren blev oprindeligt udviklet på baggrund af en populær Kickstarter-kampagne i 2016.

Test HeLi-on på Roskilde Festival

  • Skal du på Roskilde Festival, og kunne du tænke dig at teste infinityPVs solcelledrevne oplader?
    Tilmeld dig her 
  • Deltagerne få lov til at beholde opladeren efter festivalen, og infinityPV håber, at deltagerne har lyst til at give feedback henover sommeren.

Iværksættere går all-in på Roskilde Festival

Kontakt

Morten V. Madsen, medstifter af infinityPV
Mail: info@infinityPV.com
Tlf. 65 74 78 82
infinityPV.com

Presse- og mediechef, Thomas Bjerre
Mail: thomas.bjerre@inofond.dk
Tlf. 61 90 50 19

Jane Thomsen
Mail: jane.thomsen@innofond.dk
Tlf. 61 90 50 21