InnoBoostere indtog Roskilde Festival

Nyt samarbejde mellem Innovationsfonden og Roskilde Festival giver fondsinvesteringer chancen for at bruge Roskilde Festival som et living lab. 

I december 2016 søgte 26 iværksættere om at komme med på Roskilde Festival 2017 - fem virksomheder slap gennem nåleøjet.

Formålet med samarbejdet er at give InnoBoostere og Iværksætterpiloter mulighed for at bruge Roskilde Festival til at teste og udvikle deres produkter/services.

Læs mere om de fem statups, som tester deres produkter på årets festival

Drømmer du om at teste dit produkt på Roskilde Festival? 
Vi forventer at gentage samarbejdet med Roskilde festival i 2018 - og tager imod nye ansøginger fra Iværksætterpiloter og InnoBoostere til efteråret.

Hold øje med Innovationsfonden.dk for nærmere info.

Test din idé på Roskilde Festival

  • Det kan både være relevant at teste produkter, services etc., der henvender sig til festivalens gæster, men også produkter der indgår i etableringen af en by, som Roskilde Festival kan være testcenter for.
  • Det kan være produkter inden for affaldshåndtering, VVS, el, infrastruktur etc.
  • Herudover er det relevant at tænke i både fysiske tests af, hvordan et produkt virker i brug, hvad det kan holde til etc., men også hvordan et produkt opleves af dets brugere, om det dækker brugerens behov og er interessant for den tilsigtede målgruppe.

Kontakt

Jane Thomsen for nærmere info,
Tlf. 6190 5021
Mail: jane.thomsen@innofond.dk