Capdesk

Ambitiøse iværksættere fortsætter successen

Fondsinvesteringen Capdesk stormer frem på den europæiske fintech-scene med deres investeringsplatform. Senest med ny feature og investering på 1 mio. euro. 

Iværksætterne bag Capdesk, Christian Gabriel og Christian Arbøll, har udviklet en platform, der matcher unoterede virksomheder med potentielle aktionærer. Platformen gør virksomhedens aktier digitale og samler alle korrespondancer for investorrelationer på ét sted. På den måde bliver det let for selv små virksomheder at have mange investorer. 

På bare to år har iværksætterne bag Capdesk fået 200 virksomheder og 30.000 investorer på deres investeringsplatform, og meget tyder på, at det ikke stopper her.

Capdesk har netop rejst en million euro i en ekstern investeringsrunde, der skal hjælpe virksomheden til at gå fra at matche virksomhederne til, at de vil facilitere transaktiver af aktier fra de unoterede virksomheder.

InnoBooster-investering resulterer i betalende kunder 
I 2016 søgte Capdesk en InnoBooster-investering til at videreudvikle deres produkt. Den bærer nu frugt. Den nye kapital er nemlig ikke den eneste nyhed fra Capdesk. De har også fået de første betalende kunder.

- Kunderne betaler for features, der er udviklet i forbindelse med InnoBooster-investeringen. Så det er en stor succes!, fortæller Casper Arbøll.

InnoBooster-investeringen blev brugt på digitalisering af ejerskab. De har erstattet excel og word med en interaktiv ejerbog som gør det nemt for virksomheder at registrere og følge egenkapital-transaktioner. Derved kan de have mange aktionærer uden at have ekstra administration.

- Vores største kunde har eksempelvis 5000 aktionærer som de administrerer gennem Capdesk, fortæller Casper Arbøll, COO i Capdesk. 

Året inden InnoBooster-investeringen var Capdesk med på InnoFounder programmet, hvor de i løbet af et år fik sparring, mentoring og et månedligt beløb. 

Stadig en dansk virksomhed 
Ambitionerne er tårnhøje hos Capdesk, der i 2016 rykkede til London - verdens fintech-hovedstad.

- 6/7 dele af markedet for alternativ finansiering i Europa udgøres af UK, og vi har 30 nye selskaber i vores målgruppe hver uge. 

Det er dog ikke hele virksomheden, der er rykket ud af landet. Londonafdelingen står for salg og marketing, mens udvikling og innovation forbliver i Danmark.

- Vi er en dansk virksomhed, og vi har fundet et rigtig stærkt udviklerteam i Danmark, fortæller Casper Arbøll.

Mere om projektet
Capdesk
Åben sektion, Capdesk
  • InnoBooster 2016
  • Fondens investering: 1,6 mio. kr. 
  • InnoFounder 2015
  • Capdesk.com

Capdesk arbejder med fintech (financial technology). Det bruges, når virksomheder udvikler teknologi som løsning til den finansielle sektor. Et kendt eksempel er Mobilepay, hvor man kan overføre penge via en app.

Læs mere: