Chefsekretær til hovedkontor i Aarhus

Er du altid imødekommende, når folk beder om hjælp? Arbejder du struktureret, og er du god til at bevare overblikket i pressede situationer? Trives du i et dynamisk miljø, hvor du hver dag er i kontakt med mange kolleger? Så er du måske vores nye chefsekretær til hovedkontoret i Aarhus.

 

Vi skaber vækst og arbejdspladser gennem viden
I Innovationsfonden arbejder vi hver dag med at skabe de bedst mulige rammer for landets iværksættere, forskere og virksomheder, så de kan bringe Danmark fremad. I 2020 skal fonden investere knap 1,9 mia. kr. i forsknings- og innovationsprojekter, og aktuelt har fonden en aktiv portefølje af projekter på omkring 6 mia. kr.

Det er en spændende og væsentlig samfundsopgave vi løser – og det kan du nu blive en del af!

Sekretær med naturligt talent for at bevare overblikket og få en travl hverdag til at fungere
Du ansættes som chefsekretær for hovedkontoret i Aarhus. Du vil i det daglige skulle samarbejde med mange kolleger i både hovedkontoret i Aarhus samt vores regionale kontorer i Aalborg, Odense og København. Du bliver ansat i en stilling, hvor opgaverne er mange og forskellige, og hvor det er afgørende, at du med sikker hånd får løst opgaverne effektivt og med høj kvalitet i samarbejde med de øvrige medarbejdere.

Dine opgaver omfatter bl.a.:

  • kalenderplanlægning, herunder planlægning og koordinering af møder med interne og eksterne parter
  • betjening af direktion og bestyrelsen, herunder organisere møder mv.
  • rejseplanlægning og -bestilling samt afregning
  • diverse administrative opgaver og husopgaver
  • koordination med de øvrige medarbejdere, der varetager lignende administrative opgaver

Er du vores nye kollega?
Du har en relevant kontoruddannelsesmæssig baggrund og gerne erfaring fra en lignende stilling.

Vi forestiller os, at du er:

  • samarbejdsorienteret, fleksibel og selvstændig
  • åben og imødekommende
  • serviceminded, loyal og kvalitetsbevidst
  • ansvarsfuld og stabil.

Du skal have flair for planlægning og koordinering, gode skriftlige som mundtlige formidlingsevner og trives i et travlt og omskifteligt miljø uden at miste overblik eller det gode humør. Du fungerer godt både selvstændigt og i samarbejde med andre og er fleksibel i forhold til arbejdstider. Du formår at holde styr på detaljerne og har nemt ved at betjene diverse IT-systemer.

En ambitiøs og social arbejdsplads
Du bliver en del af en ambitiøs arbejdsplads med dedikerede og fagligt stærke kollegaer, hvor vi prioriterer et godt samarbejde og arbejdsglæde i hverdagen. Vi mener nemlig, at en god kultur med dialog og samarbejde er forudsætningen for, at vi lykkes. Derfor er her plads til grin i den travle hverdag. Samtidig får du gode udviklingsmuligheder og stor fleksibilitet, så du kan balancere faglige ambitioner og privatliv.

Vil du vide mere om jobbet, så kontakt venligst Økonomi- og administrationschef Søren Degn-Pedersen.

Løn og ansættelsesvilkår:
Stillingen ønskes tiltrådt 1. maj 2020 eller hurtigst muligt.

Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og efter konkret forhandling med den forhandlingsberettigede faglige organisation.

Ugentligt timetal: Fuldtid

Søg stillingen

Ansøgningsfrist: d. 19. april 2020 kl. 23.59.

Innovationsfonden ønsker at fremme ligestilling i alle dens aspekter. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn eller alder til at søge stillingen.