Data Analytics Officer til vores kontor i Aarhus

Er du god til at analysere et behov og få det omsat til en fælles praktisk løsning?  Bliver du inspireret af at arbejde med IT-udvikling, databehandling- og analyse, og har du mod på at blive en central drivkraft i vores analysefunktion?  Vil du være med til at udarbejde et fælles datagrundlag og få det integreret i vores IT-system E-grant? Så er du måske vores nye kollega i Innovationsfonden. 

Vi skaber fremtidens fundament

I Innovationsfonden investerer vi hver dag i landets dygtigste forskere, videns-iværksættere og virksomheder, der med nye idéer, viden og teknologi styrker Danmark og samfundets bæredygtighed. I 2021 skal Fonden investere næsten 2 mia. kr. i forsknings og innovationsprojekter. Det er en spændende og væsentlig samfundsopgave, vi løser – og den kan du nu blive en del af!                                    

Innovationsfonden søger en dataanalytiker til vores kontor i Aarhus. Sammen med ca. 65 engagerede og dygtige kollegaer, der brænder for at gøre gode idéer til virkelighed, bliver du en vigtig del af Innovationsfonden. Du får en central rolle i at udvikle og arbejde med fondens data og IT-system samt realisere Innovationsfondens ambitiøse nye strategi.

Hvad skal du hjælpe os med?

Som dataanalytiker vil du få en bred kontaktflade i Fonden, og få indblik i alle fondens kerne-forretningsområder på strategisk og operationelt niveau. Du vil særligt have ansvar for at bringe vores data i spil til såvel analyser, drift og udvikling – for både kunder og kollegaer – og fra start til slut, samt at ensarte den proces og form, hvorunder vi får data ind og ud af systemerne.

Konkret vil du bl.a. få opgaver, hvor du skal:

 • Ensarte blanketter (inputdata) på tværs af fonden, så den rigtige data kommer korrekt ind i systemet
 • Være en del af udviklingen af vores IT-system E-grant, herunder:
  • Udarbejdelse af kravspecifikationer
  • Gennemgang af designdokumenter
  • Deltage i designmøder
  • Test af nye funktionaliteter
 • Understøttelse af drift og udvikling med fokus på data, herunder:
  • Udtræk fra SQL database
  • Udarbejdelse af interne og eksterne rapporter i Excel og Power-BI for eksempel til understøttelse af økonomistyring og KPI-rapportering

Vi forestiller os, at:

 • Du har en relevant uddannelse eller erfaring inden for området.
 • Du er serviceminded og kvalitetsbevidst, har gode samarbejdsevner og forretningsforståelse.
 • Du er stærk til at forstå behov, og er dygtig til at finde og implementere simple løsninger på komplekse problemstillinger.
 • Du arbejder struktureret, metodisk, grundigt og har analytisk sans.
 • Det er en fordel hvis du har kendskab til Power-Bi og SQL samt et eller flere af følgende programmer Python, R, SPSS eller Stata.

Du vil blive en del af vores afdeling for Administrative Services, hvor du sammen med omkring 15 kompetente kollegaer, bidrager til at skabe en værdiskabende, datadreven og effektiv administration. Du vil refererer til vores Chef for Økonomi, Administration & Data Management.

En ambitiøs og social arbejdsplads
Du bliver en del af en ambitiøs arbejdsplads med dedikerede og fagligt stærke kollegaer, hvor vi prioriterer et godt samarbejde og arbejdsglæde i hverdagen. Vi mener nemlig, at en god kultur med dialog og samarbejde er forudsætningen for, at vi lykkes. Derfor er her plads til grin i den travle hverdag. Samtidig får du gode udviklingsmuligheder og stor fleksibilitet, så du kan balancere faglige ambitioner og privatliv.

Du kan læse mere om Innovationsfonden her: https://innovationsfonden.dk/da/nyheder-presse-og-job 

Løn- og ansættelsesforhold
Stillingen ønskes tiltrådt hurtigst muligt. Løn og ansættelsesvilkår sker efter aftale med den forhandlingsberettigede organisation.

Ugentligt timetal: Fuldtid

Ansættelsesstedet er Aarhus.

Søg stillingen

Vi skal have din ansøgning, CV og eksamensbevis senest den 19. september. Der vil blive afholdt samtaler i uge 38. Mellem første og anden samtalerunde kan der blive brugt personlighedstest. Disse kan om nødvendigt blive udført af tredjepart.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Troels Høgfeldt Kjems på telefon 6190 5080 den 10. september mellem kl. 08.00-15.30 og den 16. september mellem kl. 08.00-15.30 eller på e-mail: kontakt@innofond.dk

Innovationsfonden ønsker at fremme ligestilling i alle dens aspekter. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn eller alder til at søge stillingen.