Direktionsassistent

Trives du med en bred vifte af administrative og koordinerende opgaver, og har du flair for struktur og opfølgning, så tingene kommer i mål? Er du positiv, udadvendt og proaktiv af natur? Så er det måske dig, vi leder efter.

Din nye hverdag som direktionsassistent

Som direktionsassistent i Innovationsfonden er din hovedopgave at supportere vores ledergruppe og bestyrelse i en travl hverdag. Dine opgaver vil spænde bredt inden for feltet af koordinerende og administrative opgaver. Du vil have en bred kontaktflade ud i hele i organisationen og bliver en nøgleperson, for at vi kan agerer effektivt og får fulgt tingene til dørs. Som direktionsassistent skal du kunne håndtere fortrolig viden professionelt og med diskretion.

Om jobbet

Du skal supportere den samlede ledergruppen med driftsopgaver og projekter på tværs af organisationen.

Opgaverne spænder bredt over følgende pallette:

 • Betjening af fondens bestyrelse og underudvalg med indkaldelser, materialer og referater.
  Derudover skal du koordinere og styre processerne omkring arbejdet med underudvalg.
   
 • Forberedelse og udarbejdelse af materialer og præsentationer til diverse møder herunder udarbejde notater og beslutningsoplæg.
   
 • Være bindeled til ministeriet/styrelsen og udarbejde svar på diverse henvendelser.
   
 • Deltage i relevante områder i forhold til implementering af fondens strategi.
   
 • Udarbejdelse og vedligeholdelse af procesbeskrivelser på tværs af organisationen.
   
 • Styre vores interne processer og vedligeholdelse af materialer som f.eks. fondens årshjul for aktiviteter, organisationsdiagram og on-boarding processen for nye kollegaer.
   
 • Planlægning og styring af medarbejderarrangementer som f.eks. fondens virtuelle møder for alle medarbejderne og vores off-site arrangementer.

Om dig

Som person er du effektiv, kvalitetsbevidst og proaktiv i dit arbejde. Du er imødekommende og har let ved at skabe relationer på tværs af organisationen. Du har nemt ved at tilegne dig ny viden, har en analytisk tilgang til opgaveløsning – og du motiveres af at blive udfordret og tager fat, hvor det er nødvendigt.

Vi forventer, at du med dit skarpe overblik bidrager til en hverdag med overskud og værdi for såvel ledelse som medarbejdere.

Vi forestiller os, at du:

 • har en relevant uddannelse, og gerne erfaring fra lignende stilling i den offentlige sektor, men ikke et krav.
   
 • har erfaring med at udarbejde agendaer, skrive referater og udarbejde notater og beslutningsoplæg.
   
 • er god til det at håndtere mange forskellige interessenter, og kan skære igennem, når det er nødvendigt.
   
 • arbejder struktureret, har ordenssans og er god til at bevare overblikket i både travle perioder og med mange forskelligartede opgaver på samme tid.
   
 • har gode IT-færdigheder, flair for digitalisering og er rutineret i brugen af Office-pakken.

En ambitiøs og social arbejdsplads

Du bliver en del af en ambitiøs arbejdsplads med dedikerede og fagligt stærke kollegaer, hvor vi prioriterer et godt samarbejde og arbejdsglæde i hverdagen. Vi mener nemlig, at en god kultur med dialog og samarbejde er forudsætningen for, at vi lykkes. Derfor er her plads til grin i den travle hverdag. Samtidig får du gode udviklingsmuligheder og stor fleksibilitet, så du kan balancere faglige ambitioner og privatliv.

Du vil blive en del af vores afdeling for Administrative Services med omkring 15 kollegaer og vil referere til Søren Degn-Pedersen, Chef for Økonomi, Administration & Data Management. Du vil arbejde tæt sammen med den administrerende direktørs personlige assistent.

Løn og ansættelsesvilkår

Stillingen ønskes tiltrådt 1. august 2021 eller hurtigst muligt og ansættelsesstedet er Aarhus.

Du ansættes i Innovationsfonden på fuldtid efter overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation. Der er mulighed for at forhandle tillæg, der matcher dine kvalifikationer.

Søg stillingen

Vi skal have din ansøgning, CV og eksamensbevis senest den 16. juni 2021. 

Der vil blive afholdt samtaler i uge 24 og uge 25.

I rekrutteringsprocessen kan der forekomme brug af test. Disse kan om nødvendigt blive udført af tredjepart.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Søren Degn-Pedersen på e-mail: kontakt@innofond.dk

Innovationsfonden ønsker at fremme ligestilling i alle dens aspekter. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn eller alder til at søge stillingen.

Vi skaber fremtidens fundament

I Innovationsfonden investerer vi hver dag i landets dygtigste forskere, videns-iværksættere og virksomheder, der med nye ideer, viden og teknologi styrker Danmarks konkurrencekraft og samfundets bæredygtighed. Det er en spændende og væsentlig samfundsopgave, vi løser – og den kan du nu blive en del af! Vi tror inderligt på, at vi lykkes endnu bedre med vores opgaver, når vi alle oplever arbejdet som både meningsfyldt, inspirerende og udviklende. Det forudsætter et stærkt fokus på trivsel samt en god kultur funderet i vores dyder.