Iværksætter

Engageret kollega til Innovationsfondens iværksætterteam

Har du lyst til være med til at styrke Innovationsfondens indsats inden for iværksætteri? Har du erfaring fra økosystemet? Og synes du også, at det at fremme iværksætteri med offentlig soft funding er spændende og kritisk vigtigt for økosystemet? Så er du måske vores nye kollega i Innovationsfondens nye hovedkontor i Aarhus.  
 

Om Innovationsfonden 
Vi skaber vækst og arbejdspladser gennem viden. I Innovationsfonden arbejder vi hver dag med at skabe de bedst mulige rammer for landets iværksættere, forskere og virksomheder, så de kan bringe Danmark fremad.

Vi tilbyder et inspirerende miljø med engagerede og dygtige kollegaer, der brænder for at gøre gode idéer til virkelighed. 

Programrådgiver der brænder for at styrke iværksætteriet i Danmark 
Innovationsfonden er den primære nationale indgang for soft funding til videnbaseret iværksætteri.

På baggrund af en helt ny iværksætterstrategi og nye ordninger, der lanceres i 2019, har vi brug for en ny programrådgiver, som bliver en del af vores iværksætterteam.

Vores hidtidige ordninger på iværksætterområdet er i 2019 blevet suppleret med InnoFounder – Experienced – ordning, der skal hjælpe mere erfarne iværksættere i gang og sikre de første år i deres nye firmaer.

Disse nye initiativer skal foregå i tæt koordinering med det øvrige økosystem – både det offentlige og det private for at understøtte en sammenhængende finansieringskæde for iværksættere.    

Du kan læse mere om prioriteterne i iværksætterstrategien her.

Dine primære arbejdsopgaver vil som udgangspunkt være at: 

 • bidrage til implementeringen af iværksætterstrategien.
   
 • koordinere med interessenter i både det offentlige og private økosystem.
   
 • videreudvikle ordningerne i dialog med Innovationsfondens ledelse og eksterne interessenter.
   
 • deltage i ansøgningsbehandlingen.
   
 • deltage i panelmøder, hvor ansøgningerne prioriteres.
   
 • sagsbehandle konkrete bevillingssager i samarbejde med Innovationsfondens administration.
   
 • udarbejde materiale til ledelse, bestyrelse, ministerier og interessenter efter behov.
   
 • vejlede potentielle ansøgere og bevillingshavere telefonisk og skriftligt.
   
 • afholde informations-og dialogmøder med interessenter i hele landet. 

Er du vores nye kollega? 
Du har en relevant akademisk uddannelse og har ideelt selv prøvet kræfter med iværksætteri og/eller har nogle års erfaring fra en stilling, hvor du har opbygget indsigt i iværksætteri og de udfordringer, finansiering af nystartede virksomheder møder.

På et overordnet niveau interesserer du dig for, hvad der sker inden for vidensbaseret innovation. Du evner at kommunikere i øjenhøjde med mange typer af interessenter, men har også lyst til at indgå i områdets drift.  

Vi forestiller os derfor, at du:  

 • har erfaring med iværksætteri og finansiering af iværksætteri.
   
 • har et netværk inden for økosystemet for iværksætteri.
   
 • evner at samarbejde med mange forskellige typer af interessenter.
   
 • har interesse for offentlig forvaltning og administration.
   
 • har et højt niveau af skriftlig og mundtlig kommunikation på både dansk og engelsk.
   
 • er ansvarsfuld, struktureret og effektiv. 

Din nye hverdag 
Samlet er vi pt. ca. 60 engagerede medarbejdere i Innovationsfonden med forskellig faglig baggrund. Omgangstonen er uformel og ”to the point”. 

Du vil blive en del af det team, der arbejder med iværksætteri, hvor vi samarbejder og er i tæt dialog om vores opgaver og projekter.

Derudover skal du koordinere dit arbejde med de kollegaer, som arbejder på Innovationsfondens andre ordninger, så vi konstant sikrer, at vores indsats er sammenhængende, logisk og brugervenlig.

En del af vores arbejde er struktureret omkring ansøgningsrunder, og derfor varierer arbejdsmængden og karakteren af arbejdet henover året. Du bliver en del af et dynamisk miljø, hvor du udfordres fagligt og personligt og aldrig kommer til at kede dig. 

Du kommer til at arbejde i Innovationsfondens nye kontor centralt beliggende i Aarhus, der på sigt bliver hovedkontor for Innovationsfonden.

En del af det øvrige team arbejder fra Innovationsfondens nuværende hovedkontor i København, hvorfor du i den første periode forventes at være i København omkring en dag om ugen. Reference er til vicedirektør Hanne Harmsen. 

Løn og ansættelsesvilkår 
Du ansættes i Innovationsfonden efter overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation. Der er mulighed for forhandle tillæg, der matcher dine kvalifikationer.  

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte vicedirektør Hanne Harmsen på 6190 5009  eller på mail hanne.harmsen@innofond.dk

Ansøgning

Søg stillingen 

Din ansøgning, cv og eksamenspapirer skal være uploadet senest mandag den 22. april 2019.   

Vi forventer at afholde to samtalerunder. Første samtalerunde afholdes i uge 17 og 18, og anden samtalerunde afholdes i uge 19.

Mellem første og anden samtalerunde gennemføres der en personlighedstest.

Processen bistås af et eksternt rekrutteringsbureau.  

Innovationsfonden ønsker at fremme ligestilling i alle dens aspekter. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn eller alder til at søge stillingen.