Er det din tech-idé, der skal udfordres i Silicon Valley?

Til foråret får InnoFoundere og InnoBooster-startups chancen for at komme på et 3 måneders acceleratorforløb. Undervejs besøger vi Silicon Valley, hvor din forretningsidé skal stå sin prøve overfor techmastodonter.

Innovationsfonden har fokus på at skabe jobs, vækst og innovation til gavn for det danske samfund. Men danske virksomheder skal arbejde på globalt plan for at blive rigtig succesfulde. Derfor ønsker fonden at invitere de mest perspektivrige InnoBoosters og InnoFounders med på en rejse – et intensivt virksomhedsudviklingsforløb, hvor de introduceres til de skarpeste hjørner af den globale konkurrence.

I samarbejde med Innovation Centre Denmark giver Innovationsfonden derfor op til tre InnoFounder teams og op til syv InnoBooster startups mulighed for at deltage i et tre måneders InnovationFundDenmarkSCALEit-forløb i foråret 2018. 

Udviklingsforløbet består af bl.a. af en uges intensiv camp i Silicon Valley, en forberedende workshop ca. en måned forud for rejsen. Derudover er der ”office hours” via Skype, både før og efter campen.

I Silicon Valley får deltagerne adgang til et stort internationalt marked. Bl.a. feedback fra garvede iværksættere, kontakt til verdens førende it-virksomheder og det mest betydningsfulde venture kapitalområde i verden. Undervejs vil de udvalgte startups blive udfordret på deres pitch og forretningsidé. 

Det handler i høj grad om at få topkvalificeret feedback på idéen fra succesfulde iværksættere, rådgivere og investorer fra hele økosystemet i Silicon Valley. Samtidig vil det give et unikt indblik i og adgang til et af verdens mest velfungerende økosystemer inden for iværksætteri og ikke mindst et stort internationalt marked.

Tilbage i Danmark vil deltagene have fået et skarpere fokus og et solidt boost til ambitionerne omkring forretningsideén – foruden vigtige access points til det amerikanske marked.

Fonden har ad tre omgange sendt udvalgte InnoFounders til Silicon Valley for at netværke og videndele med de helt store spillere under en uges SCALEit-camp. Hør om deres oplevelser nedenfor.

Mere om forløbet
Ansøgningsfrist
 • 31. januar 2018
 • Kl. 12:00
Programmet indeholder bl.a.
 • Pitch workshops
 • Feedback sessioner med succesfulde iværksættere, rådgivere og investorer
 • Seminarer om ”how-to-do-business” i Silicon Valley
 • Key notes og paneldebatter med erfarne iværksættere
 • Network events
 • ”Office hours”, hvor I løbende sætter jer, bliver udfordret og holdt op på nogle ambitiøse mål
SCALEit
 • SCALEit vækstinitiativet, som Innovation Centre Denmark står bag, har til formål at bygge bro mellem Danmark og Silicon Valley med fokus på skalérbare, danske ​teknologivirksomheder.
  Læs mere på: icdk.us/scaleit
 • Innovationsfonden betaler deltagergebyr, flybilletter, hotelovernatninger og delvis forplejning m.m..
 • Se video fra SCALEit i Silicon Valley her
Kontakt

Sidsel Hougaard
Tlf. 6190 5056, mail. sidsel.hougaard@innofond.dk

Mads Stubgaard-Schmidt
Tlf. 6190 5085, mail. mads.stubgaard-schmidt@innofond.dk