NORD.Investments

Fintech-startup sikrer sig millioninvestering

Startuppen NORD.investments har netop landet en millioninvestering fra den norske venturefond Finstart og eksisterende investorer. Innovationsfondens investering i virksomheden har været en stor hjælp i forbindelse med kapitaludvidelsen, påpeger direktøren.

Fintech-virksomheden NORD.investments har netop modtaget en investering på otte millioner kroner fra norske Finstart med hjælp fra de eksisterende investorer i NORD.investments, Capnova og North-East Venture.

NORD.investments er en digital platform for passiv, automatisk formuepleje, der blev startet som en reaktion på de høje omkostninger, som banker og investeringsforeninger tager for at hjælpe deres kunder med at investere.

I stedet for at have dyre rådgivere og et stort filialnetværk har NORD en simpel digital platform, som afvikles i samarbejde med partnerbanken Saxo Bank. Det meste klares automatisk, og de praktiske opgaver af eksperter kan derfor holdes på et minimum.

Udvikler nyt bæredygtigt opsparingsprodukt
På baggrund af en investering fra Innovationsfonden, arbejder NORD.investment nu på udviklingen af et helt nyt opsparingsprodukt til privattegnede pensioner, som er grønt, bæredygtigt og fuldt digitalt.

- Rigtig mange danskere betaler for meget for deres investerings- og pensionsprodukter. Det gør, at mange står tilbage med en mindre opsparing, når de når pensionsalderen. Med investeringen fra Innovationsfonden har vi kunnet tilføre den nødvendige viden og ressourcer til, at vi kan udvikle vores nye, innovative og ansvarlige pensionsløsning. Derudover har investeringen været med til at validere vores koncept over for andre investorer, hvilket var en stor hjælp i forbindelse med vores seneste kapitaludvidelse. Alt i alt er det med til at sikre, at flest mulige danskerne får et ordentligt investerings- og pensionsprodukt til lave omkostninger, siger Anders Hartmann, CEO og Founder hos NORD.investments.

Det nye opsparingsprodukt bygger på en robot-metode, som uden subjektive, menneskelige vurderinger investerer folks opsparing til et højt afkast, fordi omkostningerne holdes lave. Samtidig skal det ske på en bæredygtig måde, så hensyn til miljø, klima og globale sociale forhold indgår som ufravigelige krav, når der investeres.

Læs mere om Nord.investments