Produktionsindustri

Gratis workshops: Cirkulær økonomi i den nordiske produktionsindustri

Nordic Innovation tilbyder danske virksomheder at deltage i en række gratis workshops i foråret 2020 om cirkulære forretningsmodeller i produktionsindustrien.

Som led i projektet ‘Circular Business Models in the Nordic Manufacturing Industry - Ecosystem Perspective’ vil organisationen Nordic Innovation udstyre interesserede danske virksomheder med viden og værktøjer til at gå foran i overgangen til cirkulær økonomi gennem en række gratis workshops.

Målet er at udvikle samarbejdspiloter på tværs af industrielle økosystemer, der kan skaleres, for at fremme en vellykket overgang mod en cirkulær økonomi.

Workshoppen er åben for deltagelse af både små og mellemstore virksomheder, store virksomheder samt statslige og ikke-statslige organisationer, der er aktive i Norden.

Deltagerne får mulighed for at:

  • Samarbejde med leverandører, fremstillingsvirksomheder og kunder og finde nye måder at henvende dig til deres forretning fra et cirkulært økonomiperspektiv
  • Opbygge kompetencer i forhold til innovation og fortsat økonomisk vækst gennem globale Accenture-eksperter og unikke værktøjer i digitale, cirkulære forretningsmodeller.
  • Indtage en central rolle i udformningen af ​​unikke nordiske værdikæder og netværk, der er kritiske for udvikling af økosystemer, indledning af samarbejder og nye løsninger med innovative nye forretningsmodeller.

Læs mere om de gratis workshops og hvordan du tilmelder dig her