corona faq_4

Innobooster og Innobooster People

Få information om to af Innovationsfondens ekstraordinære COVID-19-initativer: Det tilpassede Innobooster-program samt den nye ansøgningsmulighed Innobooster People. 

 

NB: Innovationsfonden kan i øjeblikket ikke opretholde de vanlige svar- og sagsbehandlingstider og procedurer på Innobooster. Det betyder blandt andet, at vi midlertidigt ikke afholder afslagssamtaler eller har åben telefonhotline.

Vi beklager, at det kan skabe udfordringer for de af vores ansøgere, der oplever lidt længere svartid og bestræber os på at svare så hurtigt som muligt og opretholde den bedst mulige service for vores ansøgere.

Årsagerne til de forlængede svartider skyldes flere ting. COVID-19-krisen har medført ekstraordinære opgaver for Innovationsfonden ifm. udmøntning af midler fra hastepuljer og hjælpepakker. Samtidig omstrukturerer fonden og implementerer ny strategi, der på sigt bl.a. skal skabe en mere effektiv dialog med vores ansøgere.

 

Innobooster People

Med opslaget Innobooster People tilbyder Innovationsfonden særligt lovende danske startups løntilskud til at fastholde eller genansætte op til tre centrale medarbejdere i en periode på 12 måneder

Læs Q&A om Innobooster People 

Læs opslagsteksten her

Har du spørgsmål til Innobooster People kan du deltage i et webinar, hvor medarbejdere fra Innovationsfonden gennemgår ansøgningsmuligheden og besvarer spørgsmål fra deltagerne. 

 

Download slides fra Innobooster People webinar (på dansk) - afholdt d. 11. juni 2020, kl. 11.00 (PDF)

Se eller gense webinar om Innobooster People - afholdt d. 11. juni 2020, kl. 11.00

 

Tilpasset Innobooster

Innovtionsfonden har tilpasset Innobooster-programmet, der er målrettet innovationsprojekter i startups og SMV’er, så programmet tillader større risiko og flere markedsrettede aktiviteter.

Læs Q&A specifikt om tilpasning af Innobooster

Læs opslagsteksten og retningslinjer her

 

Hvis du fortsat har spørgsmål, er du velkommen til at sende en mail til innobooster@innofond.dk

 

Læs den samlede FAQ om alle fondens COVID-19-initiativer her