Innovation Officer til Innobooster

Brænder du for at skabe innovation, vækst og beskæftigelse i SMV’er på baggrund af forskning og de nyeste teknologiske muligheder? Og kan du arbejde selvstændigt og beslutsomt efter disse mål, så er du måske vores nye Innovation Officer.

Vi skaber fremtidens fundament
I Innovationsfonden investerer vi hver dag i landets dygtigste forskere, videns-iværksættere og virksomheder, der med nye ideer, viden og teknologi styrker Danmark og samfundets bæredygtighed. I 2021 skal fonden investere knap 2 mia. kr. i forsknings- og innovationsprojekter. Det er en spændende og væsentlig samfundsopgave, vi løser – og den kan du nu blive en del af!

Du får ca. 65 engagerede og dygtige kollegaer fordelt på vores kontorer i Aarhus, Aalborg, Odense og København.

Innovation Officer til Innobooster
Du ansættes i Innobooster Plus teamet der har ansvaret for Innobooster- og Erhvervsforskerprogrammerne. I samarbejde med kollegaer i teamet og i resten af fonden vil du primært have fokus på Innobooster programmet, der investerer i potentielle vækstvirksomheder (primært SMV’ere), der ønsker at udvikle og markedsmodne et nyt produkt, en ny service eller forbedre en proces. Du bidrager i hele kunderejsen med formidling af programmet til kunder og andre interessenter, deltager i vurdering af ansøgninger, igangsætning, opfølgning og afslutning af projekterne, servicering af vores eksterne panel samt tværgående ad hoc opgaver og den løbende evaluering af ordningen. Behandling og vurdering af ansøgningerne er kerneopgaven i stillingen.

Vi arbejder tværfagligt, og dine faglige vurderinger inddrages derfor også i sagsbehandlingen. Samtidig lægger vi vægt på gode relationer til vore kunder og øvrige samarbejdspartnere, og bruger tid på kommunikation og vejledning vedr. projekter og fondens øvrige investeringsprogrammer.  Vi ønsker at blive anset som en troværdig og tillidsvækkende partner. Det er derfor også afgørende, at dyder som respekt over for ligeværd, transparens og integritet falder dig naturligt.

Vi har fokus på kompetent opgaveløsning til tiden, og anvender driftsstyring som rammen for opgaveløsning. Teamet tilrettelægger arbejdet i fællesskab, og alle bidrager til, at vi både løser vores opgaver, håndterer udfordringer og optimerer vores processer. Derfor forventer vi også, at du kommer med en vilje til og ambition om at være med til at optimere og styrke vores funktion.

Er du vores nye kollega?
Vi forestiller os, at du har en videregående uddannelse på kandidatniveau, en god forretningsforståelse og brænder for innovation. Du har minimum 5 års erfaring fra det private erhvervsliv og eventuelt også en offentlig bevillingsmyndighed. Erfaringer fra netværk og samarbejde mellem iværksættere, SMV’ere, klyngerne, vidensinstitutioner eller offentlige/private finansieringsinstitutter er meget relevant. Hvis du har et særligt virksomhedsrelevant fagligt kompetenceområde, så kan det ligeledes være relevant i stillingen. 

Du bliver en del af et stærkt engageret miljø, hvor du udfordres fagligt og personligt.

Det er en fordel, hvis du endvidere har/er:

  • kunde- og netværksorienteret
  • dygtig til formidling og kommunikation
  • struktureret, effektiv med blik for detaljen uden at miste overblikket
  • fleksibel og åben over for perioder med ekstra arbejdspres
  • høj grad af selvstændighed og beslutsomhed – og følger en opgave helt til dørs

En ambitiøs og social arbejdsplads
Du bliver en del af en ambitiøs arbejdsplads med dedikerede og fagligt stærke kollegaer, hvor vi prioriterer et godt samarbejde og arbejdsglæde i hverdagen. Vi mener nemlig, at en god kultur med dialog og samarbejde er forudsætningen for, at vi lykkes. Derfor er her plads til grin i den travle hverdag. Samtidig får du gode udviklingsmuligheder og stor fleksibilitet, så du kan balancere faglige ambitioner og privatliv.

Løn og ansættelsesvilkår
Du ansættes i Innovationsfonden efter overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation. Stillingen forventes besat på fuldmægtig- eller special-/chefkonsulentniveau. Der er mulighed for at forhandle tillæg, der matcher dine kvalifikationer.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Innovation Officer Peter Sperling på telefonnummer 6190 5042 eller Innovation Officer René Damkjer på telefonnummer 6190 5007.

Søg stillingen

Stillingen kan besættes i enten Odense, Aarhus, Aalborg eller København

Søg om ansættelse i:

Aarhus (Europaplads 2, 4.)

København (Fæstningens Materialgård, Frederiksholms Kanal 30 A4)  

Odense (Cortex Park 26)

Aalborg (Niels Jernes Vej 10)

Vi skal have din ansøgning, cv, eksamenspapirer og andre relevante dokumenter senest mandag den 1. marts.

Vi forventer at holde første samtaler i uge 10/11 og anden samtale i uge 11/12.

Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen.

I rekrutteringsprocessen kan der forekomme brug af test. Disse kan om nødvendigt blive udført af tredjepart.