Silhouette mennesker

Innovationsfonden afholder konference om missioner som drivkraft for innovation

Internationalt tales der om missionsdrevet innovation som en måde, at omsætte komplekse samfundsudfordringer til konkrete, retningsgivende og ambitiøse mål, som giver forsknings- og innovationsaktiviteter. Missioner som en tilgang til rammesætning af strategisk forskning og innovation, har også vundet indpas i Danmark.

Danmark har med den grønne forskningsstrategi sat sig selv i førertrøjen for at bruge den missionsdrevne tilgang til at adressere komplekse samfundsproblemer, og som en ramme for at skabe innovative løsninger på tværs af sektorer. 

Innovationsfonden inviterer til en halvdagskonference med fokus på missionsorienteret innovation mhp. at blive klogere på, hvordan vi griber opgaven an. Konferencens målgruppe er forskere og forskningsledere, virksomheder, videninstitutioner samt offentlige aktører med relation til Danmarks innovations- og erhvervsfremmesystem.

Konferencen afholdes den 15. september 2021 kl. 13.00-16.30.

Konferencen afholdes med fysisk deltagelse i København for inviterede.

Alle andre får mulighed for at deltage virtuelt. Link til konferencen annonceres på Innovationsfondens LinkedIn-profil og i næste nyhedbrev.