Innovationsfonden søger stærk studentermedhjælper til Iværksætterteamet

Er du studerende, og brænder du for at arbejde med iværksætteri og innovation? Synes du, at det at fremme iværksætteri med offentlig soft funding er spændende og kritisk vigtigt for økosystemet? Så er du måske Innovationsfondens nye studentermedhjælper i Aarhus.

Vi skaber fundamentet for fremtiden
Innovationsfonden er en offentlig fond, der investerer i projekter og virksomheder med potentiale til at skabe vækst, beskæftigelse og løse samfundsudfordringer i Danmark. I Innovationsfonden arbejder vi hver dag med at skabe de bedst mulige rammer for landets iværksættere, forskere og virksomheder, så de kan bringe Danmark fremad. Vi tilbyder et inspirerende miljø med engagerede og dygtige kollegaer, der brænder for at gøre gode idéer til virkelighed.

Om stillingen
Du vil som student blive tilknyttet Innovationsfondens InnoFounder program samt vores arbejde med at implementere fondens iværksætterstrategi. Du vil komme i tæt berøring med alle aspekter af arbejdet med programmet – lige fra de mest lavpraktiske og administrative opgaver til opgaver af mere udviklingsorienteret karakter. Det kunne fx være: kontakt til interessenter via mail og telefon, praktisk og administrativt arbejde i forbindelse med workshops og møder, administrative opgaver i forbindelse med ansøgningsrunder, mindre analyseopgaver og kommunikation omkring cases og andre spændende nye tiltag.

Du kan læse mere om InnoFounder her og om Iværksætterstrategien her.

Du vil desuden få et indblik i de nyeste trends inden for iværksætteri, opleve hvad det vil sige at arbejde med funding i en politisk kontekst og undervejs møde en masse spændende mennesker fra den danske iværksætterscene.

Er du vores nye kollega?

Vi forestiller os, at du:

  • er studerende på en relevant, videregående uddannelse med cirka to år tilbage
  • interesserer dig for iværksætteri og innovation
  • begår dig flydende på dansk og engelsk både på skrift og i tale
  • kan arbejde selvstændigt, ansvarsfuldt, struktureret og drive egne opgaver
  • er fortrolig med Excel og har nemt ved at sætte dig ind i nye, digitale systemer
  • er indstillet på store såvel som små opgaver
  • er proaktiv og har masser af gåpåmod.

Om Innovationsfondens Iværksætterteam
Iværksætterteamet er et lille team, hvor du vil få en del ansvar, og hvor du vil være tæt på beslutningsprocesserne. Hverdagen er travl og tonen uformel, strukturen er flad og studenter anses som en central og ligeværdig del af teamet.

Du kommer til at arbejde i Innovationsfondens hovedkontor i centrum af Aarhus, hvor der er ca. 40 engagerede medarbejdere med forskellig uddannelsesmæssig baggrund.

Søg stillingen
Løn og ansættelsesvilkår

Stillingen er 15 timer om ugen. Arbejdstiderne er fleksible, og der tages så vidt muligt hensyn til eksamensperioder og aflevering af større opgaver.

Du ansættes i Innovationsfonden efter overenskomst mellem Finansministeriet, OAO‐S‐Fællesoverenskomsten og HK‐overenskomsten.

Hvis du vil vide mere om processen for ansættelsesforløbet, kan du kontakte studenterne i Uddannelses- og Forskningsministeriets Koncern HR på tlf. 7231 8081 eller e-mail studentermails@ufm.dk.

Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lignende til at søge stillingen. Innovationsfonden er medlem af foreningen Nydansker.

Vejen til jobbet

Søg stillingen her
Din ansøgning samt CV og eksamenspapirer skal uploades senest den 18. august 2019.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte programrådgiver Sidsel Hougaard på tlf. 6190 5056 eller e-mail sidsel.hougaard@innofond.dk eller programrådgiver Søren Mayland på tlf. 6190 5068 eller e-mail soren.mayland@innofond.dk.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 35 med tiltrædelse snarest muligt derefter.