Journalistpraktikant til Innovationsfonden (Aarhus)

Vil du starte din journalistkarriere med presse, kommunikation og politik? Kan du håndtere topledere, og bliver du begejstret over innovative løsninger på samfundets udfordringer? Så kan du blive vores kommende praktikant i Innovationsfonden.

Bliv en del af holdet, der driver fondens daglige arbejde, og få praktisk erfaring med presse, research og digitale medier.  Her vil du få mulighed for at skabe dit eget netværk blandt landets journalister, virksomheder, forskere og politikere. Du skal desuden have mod på at arbejde med at udvikle fondens fysiske events som eksempelvis Innotalk.

Dine idéer bliver taget alvorligt, og du får rig mulighed for at påvirke dine egne opgaver.

Regeringen bringer med bedre balance II en række statslige arbejdspladser tættere på borgere og virksomheder. For Innovationsfonden betyder det, at fondens nye hovedkontor flytter til Aarhus – med regional tilstedeværelse i Aalborg, Odense og København. Ansættelsesstedet bliver Aarhus.

Du bliver en del af fondens kommunikationsafdeling. Her prøver du kræfter med de klassiske kommunikative discipliner og bliver en vigtig del af fondens udvikling. Vi har en uformel tone og et højt tempo, og der er plads til både højlydte faglige diskussioner og begejstring i fonden.

Vi forventer, at du:

  • er journaliststuderende
  • har lyst til at formidle innovation og kreative løsninger
  • har forståelse for politik, virksomheder, organisationer og medier
  • forstår at vinkle et budskab til perfektion
  • har stor viden om, hvordan nyhedsmedier arbejder
  • er idérig, selvstændig og ansvarsfuld

Din nye hverdag

I Innovationsfonden arbejder vi hver dag med at skabe de bedst mulige rammer for landets iværksættere, forskere og virksomheder, så de kan bringe Danmark fremad. Vi tilbyder et inspirerende miljø med engagerede og dygtige kollegaer, der brænder for at gøre gode idéer til virkelighed.

Det er vigtigt, at du bliver motiveret af de ildsjæle, der finder løsninger til samfundets konkrete udfordringer og innovationsbehov. Det kan være nye klimavenlige løsninger, sundere fødevarer, bedre patientbehandling, renere miljø og et erhvervseventyr, der er under opsejling. Projekternes succes er således også din personlige succes. Heraf følger, at du vil få en meget tæt dialog med kollegaer, fondens direktion og bestyrelse internt og samarbejdspartnere eksternt. Hvis du har profilen og drivkraften, glæder vi os til at byde dig velkommen.

Journalistpraktik
Praktiske oplysninger

Forløbet er lønnet, jf. overenskomst for Journalister i statens tjeneste og aftale for praktikanter, der under deres uddannelse til journalist ansættes i staten. Arbejdstiden forventes at udgøre 37 timer pr. uge.

Vil du vide mere om jobbet, så kontakt:

Pernille Rype, Kommunikationschef, Innovationsfonden
Tlf.: 61 90 50 60, e-mail: pernille.rype @innofond.dk

Ansøgningsfrist

Vi holder samtaler løbende. Forløbet er i første omgang for forårssemestret 2019.

Danmarks Innovationsfond ønsker at fremme ligestilling i alle dens aspekter. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn eller alder til at søge stillingen.