""

Mød fonden på High Tech Summit

Læg vejen forbi High Tech Summit og oplev en håndfuld af fondens banebrydende investeringer.

Udveksl idéer med SMV'er såvel som startups, så frøet til dit næste samarbejde og oplev den nyeste teknologi fra Innovationsfondens investeringer til High Tech Summit på DTU.

Fonden vil være at finde ved stand nr. 64, som du også kan komme forbi til en snak med vores medarbejdere – hør f.eks. om investeringspotentialet i din idé eller hvad der skal til for at modtage en investering.

Derudover deltager fondens direktør, Peter Høngaard Andersen, i afslutningsdebatten med bl.a. Uddannelses- og forskningsminister Tommy Ahlers, og vicedirektør Tore Duvold debatterer fremtidens startup-økosystem til Startup Fair.

Mød vores investeringer

Fang arbejdsskaden
Har du risiko for at få musearm? Kom forbi og find ud af det, når PreCure tester deres smart wearable baseret på IoT og AI på High Tech Summits deltagere.

Mød PreCure hos Innovationsfondens stand:

  • 10. oktober: kl. 9-12
  • 11. oktober: kl. 15-17

Læs mere på precure.dk.

Højtflyvende teknologi
Se den nyeste droneteknologi inden for præcisionsflyvning, når Reseiwe gæster messen med resultaterne af deres UAWorld-projekt.

Hør mere om UAWorlds teknologi hos Innovationsfondens stand:

  • 10. oktober: kl. 11-13
  • 11. oktober: kl. 13-15

Læs mere på reseiwe.com.

Pusterum til patienter
Når en KOL-patient indlægges med forværringer, skal en sygeplejerske konstant fysisk regulere ilttilførslen. O2matics iltrobot tilpasser ilten løbende, slår alarm ved ændringer og giver sygeplejersken frie hænder til andet værdifuldt arbejde.

Se iltrobotten hos fondens stand:

  • 10. oktober: kl. 13-15
  • 11. oktober: kl. 11-13

Læs mere på O2matic.com.

Hospitalsmad i 3D
3D-printede måltider tilpasset den enkelte hospitalspatient er fremtiden. 3P-projektet fra Teknologisk Institut udvikler printerteknologi og ingredienser til at printe hospitalsmad.

Se en prototype på 3D-fødevareprinteren hos fondens stand:

  • 10. oktober: kl. 15-17
  • 11. oktober: kl. 9-11

Alger farver is
Naturlig blå farve har altid været en svær nød at knække for fødevareindustrien – men nu har Teknologisk Institut udviklet naturlig blå fødevarefarve fra spirulina-algen og skabt en pilotproduktion af blå is.

Smag isen og hør mere hos fondens stand:

  • 10. oktober: kl. 15-17
  • 11. oktober: kl. 9-11

Læs mere: Investering knækker blå farvekode

High Tech Summit
Om arrangementet

High Tech Summit byder på både konference og udstilling og retter sig mod alle, der beskæftiger sig med digitaliseringen af dansk industri – ‘Industri 4.0’

I løbet af de to dage, hvor High Tech Summit finder sted, er der bl.a. mulighed for at få indblik i igangværende internationalt førende forsknings- og udviklingsprojekter inden for Industri 4.0, bl.a. Internet of Things, Smart Produktion og digitalisering

Messen giver et indblik i et af Danmarks største højteknologiske entreprenørskabsmiljøer. Mød start-ups, investeringspotentialer og fundingmuligheder, DTU Skylab og Science DTU.

Oplev en lang række debatter, Tech Talks, prisuddelinger, konkurrencer og Hackathons. Netværk, mød kunder og partnere på kryds og tværs af brancher og sektorer og match-make med forskere, studerende og nye samarbejdspartnere

Hvor og hvornår?
DTU Lyngby, Anker Engelunds Vej 1, bygning 101A, Kgs. Lyngby
Den 10.-11. oktober 2018

Facebook-event: DTU High Tech Summit 2018

Følg med på twitter: High Tech Summit