""

Ny app vil levere varer på rekordtid

Iværksætterne bag FETCH vil stå for Europas hurtigste dagligvarelevering. Med en InnoBooster-investering har de fået de sidste justeringer af appen på plads og er nu klar til at erobre markedet.

Du vil have fredagsslik, men orker ikke selv at hente det i butikken. Det gør til gengæld en af cykelbudene hos FETCH. Med en ny app er der kun få klik fra at få leveret sine yndlingsvarer til døren, og Fetch har ambitioner om at give københavnerne den hurtigste levering af dagligvarer.

I praksis fungerer det således, at når de tilknyttede cykelbude er online på appen, har de, når nye bestillinger tikker ind, mulighed for at vælge en leveringsopgave. Buddet henter derefter varen i den pågældende butik, hvor den er færdigpakket, og næste stop er kunden.

FETCH har fået mange henvendelser fra cykelglade københavnere. Som bud kan man nemlig selv vælge, hvornår man vil arbejde, og hvor mange ture, man vil tage.

- Danskerne er vilde med at cykle, og de vil gerne tjene ekstra, mens de gør det, fortæller direktør for FETCH, Christian Thorborg.

Inden iværksætterne modtog en InnoBooster fra fonden, var produktet stadig i testfasen. Med midlerne kunne iværksætterne færdigudvikle produktet i form af markedstests og optimering af softwaren.  

 - Investeringen fra Innovationsfonden var uden tvivl med til, at vi kunne komme hurtigere ud i den virkelige verden, siger Christian Thorborg.

Det har siden starten af juni været muligt at bestille sine varer gennem FETCH, og der er på nuværende tidspunkt tilmeldt 120 cykelbude og 500 kunder. 

Deres nuværende samarbejdspartnere er Irma, Lagkagehuset og Rebæl Cocktails, men FETCH, der har fem fuldtidsmedarbejdere, håber på at kunne samarbejde med flere virksomheder og udvide til flere markeder i fremtiden.

Fetch
Investering
  • InnoBooster 
  • Fondens investering: 175.000 kr.
Kontakt

Pernille Rype, Kommunikationschef, Innovationsfonden
Tlf.: 6190 5060, mail: pernille.rype@innofond.dk