Ny programrådgiver skal styrke fonden i Nordjylland

Innovationsfonden ønsker at styrke tilstedeværelsen over for det nordjyske erhvervsliv og udvider med en programrådgiver med base i Væksthus Nordjylland.

Som resultat  af regeringens vækstudspil udbygger Innovationsfonden sin tilstedeværelse i Nordjylland med en medarbejder, som får arbejdsplads hos Væksthus Nordjylland. Målet er at intensivere samarbejdet med de regionale vækstinitiativer og vidensinstitutioner og ikke mindst udbrede kendskabet til Innovationsfondens ordninger.

Johan-Ulrik Lervang er netop ansat til formålet, og han bliver dermed bindeled mellem Innovationsfonden og det regionale erhvervsliv og vækstmiljø. Johan-Ulrik Lervang er uddannet i Innovation og Entrepreneurship fra Aalborg Universitet og har tidligere været ansat som erhvervskonsulent i Erhvervshus Nord i Frederikshavn. Derfor kender han det nordjyske erhvervsfremmesystem indefra, og har derfor de bedste forudsætninger for at styrke Innovationsfondens forankring i det nordjyske.

- Jeg glæder mig til at stå i spidsen for Innovationsfondens arbejde med at bringe ny viden i spil hos iværksættere og SMV’er i Nordjylland. Rigtig mange kender ikke nok til Innovationsfondens investeringsmuligheder og ydelser, og derfor er det fondens ambition at blive mere synlig, så endnu flere virksomheder kan få forløst deres innovations- og vækstpotentiale, siger nytiltrådte Johan-Ulrik Lervang og tilføjer.

- Det er vigtigt, at fondens aktiviteter, vejledning og arrangementer spiller tæt sammen med Væksthus Nordjyllands og Region Nordjyllands initiativer, så vi bedst muligt understøtter virksomheders vækst.

Det er første skridt i at fremme kendskabet til og brug af innovationsfondens ordninger, samt skabe synergi med regionale programmer og øvrige erhvervsfremmeinitiativer i Nordjylland.

Ny medarbejder
Johan-Ulrik Lervang

Tiltrådte den 1. juli 2017. Har base i Væksthus Nordjylland i Aalborg, men bruger meget af sin tid blandt regionens virksomheder, erhvervsfremmeaktører og forskningsmiljøer. Johan-Ulrik indgår også i InnoBooster-teamet.

Innovationsfonden

Innovationsfonden uddeler midler til nye initiativer, som skaber vækst og arbejdspladser gennem viden, og fonden har et erklæret mål om at tage chancer og løbe en risiko for at indfri ambitionerne.

Væksthus Nordjylland
  • Væksthus Nordjylland er et af fem Væksthuse i Danmark og er ejet af de 11 kommuner i Region Nordjylland.
  • Her kan man få kortlagt sine forretningsmuligheder af et stærkt hold af uvildige vækstkonsulenter, der har erfaring med at implementere vækstplaner og igangsætte målrettede udviklingsforløb, der skaber vækst.
  • Læs mere på www.vhnordjylland.dk
Kontakt

Johan Lervang, programrådgiver, Innovationsfonden
Tlf. 61 90 50 78, mail: johan-ulrik.lervang@innofond.dk

Heidi Stubberup, kommunikationsansvarlig, Væksthus Nordjylland
Tlf. 20 91 67 54, mail: hs@vhnordjylland.dk