AArhus

Nyt hovedkontor
er ved at tage form

Som en del af regeringens udflytning af statslige arbejdspladser med planen Bedre Balance II flytter Innovationsfondens hovedkvarter til Aarhus. De første medarbejdere er allerede i gang i kontoret i Europahuset centralt i Aarhus. Også opbygningen af fondens egne regionale kontorer i Aalborg og Odense er i gang.

På fjerde sal i Europahuset centralt i Aarhus er fondens nye hovedkontor blevet taget i brug af de første medarbejdere. En lille håndfuld er allerede i fuld gang og kan nyde udsigten ud over Aarhus Havn, mens dagens arbejdsopgaver klares.

Hen over de næste måneder vil flere nye medarbejdere støde til i de nye lokaler. I løbet af 2019 vil kontoret i Aarhus huse omkring 40 af fondens medarbejdere.

Samtidig fortsætter opbygningen af fondens egne regionale kontorer i Aalborg og Odense. I løbet af året vil omkring 5 medarbejdere få arbejdssted på begge lokationer. Fonden er allerede til stede i begge byer men vil altså i løbet af 2019 opbygge egne kontorer for yderligere at styrke de enkelte regioner og dermed indgå mere aktivt i de lokale vidensmiljøer.  

Transformationsprocessen indebærer dermed også, at kontoret i København i løbet af 2019 vil blive mindre i takt med, at flere medarbejdere får arbejdssted i Odense, Aarhus og Aalborg. Fra cirka medio 2019 vil der være omkring 12 medarbejdere på fondens kontor i København.

Fakta
Fondens adresser

Hovedkontor i Aarhus
Europahuset, Europaplads 2, 4., 8000 Aarhus C

Aalborg
NOVI 1, Niels Jernes Vej 10, 9220 Aalborg Ø

Odense
Videnbyen, Cortex Park 26, 5230 Odense M

København
Østergade 26 4 sal, 1100 København K
 

Kontakt

Jens Bomholt, Presse- og mediechef, Innovationsfonden
Tlf.: 6190 5045, e-mail: jens.bomholt@innofond.dk