Nordic Venture Forum 2018

Præsentér din startup på Nordic Venture Forum

60 iværksættere har mulighed for at præsentere deres startup for både danske og internationale investorer til Nordic Venture Forum – og du kan blive én af dem. Innovationsfonden er partner på eventet, der finder sted d. 30.-31. oktober i København.

Nordic Venture Forum sætter for 17. gang spot på innovative virksomheder i Norden, når eventet finder sted i Scandic Falkoner i København d. 30.-31. oktober.  Eventet er en platform for højvækstvirksomheder, teknologibedrifter og internationale investorer til at udveksle viden og opbygge varige forretningssamarbejder.

- Nordic Venture Forum har en lang tradition for at etablere kontakt mellem stærke startups og både nationale og internationale kapitalpartnere. Derfor er Nordic Venture Forum et godt match for mange af de iværksættere, fonden har investeret i: Det er baggrunden for, at vi har indgået et samarbejde omkring afholdelse af dette års event, forklarer Sidsel Hougaard, teamleder i Innovationsfonden.

Innovationsfonden er partner på Nordic Venture Forum som led i indsatsen for at skabe et stærkere og mere sammenhængende økosystem for iværksætteri i Danmark.

Ansøg om at pitche på Nordic Venture Forum

Som startup har du mulighed for at ansøge om at præsentere din virksomhed på eventet, hvis din virksomhed:

  • Har hovedkvarter i Danmark, Norge, Sverige, Island, Finland, Estland, Letland eller Litauen
  • Tilhører en af følgende sektorer: ICT, SaSS, Online mobile, Fintech, Cleantech/Bio Economy/Circular Economy, Food, HealthTech and Life Sciences. 
  • Aktivt søger vækstfunding inden for de næste 24 måneder

Deltagelse er gratis, men baseret på udvælgelse. Din ansøgning vil blive gennemgået af en ekspertjury.

Deadline for ansøgning er den 16. september.

Det skal du gøre:

  • Ansøg direkte via Nordic Venture Forums hjemmeside
  • Udfyld din online profil, inklusiv dine projektdetaljer
  • Upload din seneste virksomhedspræsentation eller pitchdeck