Programrådgiver søges til Erhvervsforsker

Har du interesse for offentlig forvaltning og erhvervsrettet forskning? Har du lyst til at bidrage både til professionel sagsbehandling og være i tæt kontakt med potentielle ansøgere? Så er du måske vores nye kollega i Innovationsfondens Talent-team.

Der er tale om en midlertidig stilling til og med den 31. juli 2019.  

Vi skaber vækst og arbejdspladser gennem viden 

I Innovationsfonden arbejder vi hver dag med at skabe de bedst mulige rammer for landets iværksættere, forskere og virksomheder, så de kan bringe Danmark fremad. Vi tilbyder et inspirerende miljø med engagerede og dygtige kollegaer, der brænder for at gøre gode idéer til virkelighed.

Dygtig programrådgiver med flair for innovation og forskning  

Du bliver tilknyttet Talent-teamet, der udmønter en række ordninger inden for erhvervsrettet innovation og forskning.  Du vil konkret blive tilknyttet Erhvervsforsker-ordningerne, hvor du får mulighed for at videreudvikle dine kompetencer inden for de forskellige opgaver, der hører med til området, herunder: forvaltning, administration og kommunikation og udvikling af ordningerne.  

Dine opgaver vil som udgangspunkt være at: 

 • Vejlede potentielle ansøgere og bevillingshavere både telefonisk og skriftligt 
 • Håndtere ansøgningsbehandling i fondens it-system 
 • Sagsbehandle konkrete bevillingssager i samarbejde med administrationen 
 • Medvirke til at vedligeholde datagrundlag og levere og opdatere statistik om området 
 • Bidrage til områdets kommunikationsindsats over for både universiteter og virksomheder 
 • Samarbejde med Erhvervsforskerudvalget, der vurderer Erhvervsforsker-ansøgninger 
 • Udarbejde materiale til ledelse, bestyrelse, ministerier og interessenter efter behov 
 • Holde oplæg ude i landet om ordningerne. 

Du kan finde mere information om området på www.erhvervsforsker.dk

Er du vores nye kollega? 

Du har en relevant akademisk uddannelse og har interesse for forskning og forvaltning. Du er nyuddannet eller har et par års erfaring og har gerne erfaring med sagsbehandling, eksempelvis fra en studenterstilling. Du har flair for IT (herunder Excel), og du har lyst til at indgå i områdets drift og tage del i kommunikationsindsatsen.  

Mere konkret forventer vi, at du:  

 • Interesserer dig for offentlig forvaltning og administration 
 • Er god til skriftlig og mundtlig kommunikation på dansk og engelsk  
 • Prioriterer godt samarbejde med kollegaer og eksterne parter højt 
 • Er ansvarsfuld, struktureret og effektiv 
 • Kan håndtere opgaver med selvstændighed og drive. 
Søg stillingen
Ansøgningsdeadline fredag 23. november kl. 12.00

Din ansøgning, cv og eksamenspapirer skal være uploadet senest fredag den 23. november kl. 12.00.   

Søg stillingen her

Vi forventer at holde to samtalerunder i uge 48. Mellem første og anden samtalerunde kan der forekomme en personlighedstest, som i given fald vil gennemføres af en ekstern rekrutteringskonsulent. 

Innovationsfonden ønsker at fremme ligestilling i alle dens aspekter. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn eller alder til at søge stillingen. 

Løn og ansættelsesvilkår  

Du ansættes i Innovationsfonden efter kvalifikationer og overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation. Det forventes at du ansættes som fuldmægtig. Der er mulighed for at forhandle tillæg, der matcher dine kvalifikationer. 

Kontakt vicedirektør Hanne Harmsen på 6190 5009 eller programrådgiver Klaus Ammitzbøll på 6190 5022 / klaus.ammitzboll@innofond.dk, hvis du vil vide mere om jobbet. 

Din nye hverdag 

Du bliver en del af Innovationsfondens Talent-team som er et mindre team, hvor vi samarbejder og er i tæt dialog om vores opgaver og projekter. En del af vores arbejde er struktureret omkring ansøgningsrunder, og derfor varierer arbejdsmængden og karakteren af arbejdet henover året.  

Du kommer til at arbejde i Innovationsfondens kontor i det centrale København, hvor vi pt. er ca. 50 engagerede medarbejdere med forskellig faglig baggrund. Omgangstonen er uformel og ”to the point”.  

I forbindelse med Regeringens Bedre Balance II flytter Innovationsfondens hovedkontor til Aarhus med virkning fra 1. august 2018.