Programrådgiver til InnoExplorer til hovedkontoret i Aarhus (barselsvikariat)

Synes du, at det er spændende og vigtigt at bringe forskningen ud af universitetet? Har du lyst til at arbejde med InnoExplorer, som er Innovationsfondens nye ordning, der modner og tester forskning med henblik på kommercialisering? Har du evner og kompetencer til at kunne forvalte ordningen? Så er du måske vores nye kollega i Innovationsfonden. Der er tale om et barselsvikariat på 12 måneder.

 

Vi skaber vækst og arbejdspladser gennem viden 

I Innovationsfonden arbejder vi hver dag med at skabe de bedst mulige rammer for landets iværksættere, forskere og virksomheder, så de kan bringe Danmark fremad. Vi tilbyder et inspirerende miljø med engagerede og dygtige kollegaer, der brænder for at gøre gode idéer til virkelighed. 

Programrådgiver der brænder for at kommercialisere forskning  

Som programrådgiver bliver du en del af det team, der udmønter erhvervsforskerordningerne. Du bliver tilknyttet InnoExplorer, som blev lanceret i 2019 og er udviklet i samarbejde med universiteterne. I InnoExplorer investerer vi i forskningsresultater med henblik på kommercialisering. Du får mulighed for at arbejde med mange forskellige opgaver, som eksempelvis forvaltning, administration og kommunikation, forskning og innovation. Dit arbejde vil foregå i tæt koordination med Innovationsfondens øvrige medarbejdere. 

Læs mere om InnoExplorer

Dine opgaver vil som udgangspunkt være at: 

 • vejlede potentielle ansøgere og bevillingshavere både telefonisk og skriftligt.
   
 • håndtere ansøgningsbehandling i fondens it-system.
   
 • sagsbehandle konkrete bevillingssager i samarbejde med administrationen.
   
 • medvirke til at vedligeholde datagrundlag og levere og opdatere statistik om området.
   
 • tage del i den løbende dialog med programmets interessenter, herunder universiteter, virksomheder og ekspertpanel.
   
 • planlægge panelmøder hvor ansøgningerne evalueres.
   
 • udarbejde materiale til ledelse, bestyrelse, ministerier og interessenter efter behov.
   
 • holde oplæg ude i landet om ordningerne.

Er du vores nye kollega?

Du har en relevant akademisk uddannelse og eventuelt erfaring fra en stilling, hvor du har opbygget indsigt i offentlig forvaltning, forskning og kommercialisering. Det er også en fordel, hvis du interesserer dig for, hvad der på overordnet niveau sker inden for vidensbaseret innovation. Du arbejder effektivt, og du er interesseret i at kommunikere med forskere og forskningsinstitutioner.  

Mere konkret forestiller vi os, at du:  

 • interesserer dig for offentlig forvaltning og administration
 • er god til skriftlig og mundtlig kommunikation på dansk og engelsk
 • evner at samarbejde med mange forskellige typer af interessenter
 • kan håndtere opgaver med selvstændighed og drive
 • er ansvarsfuld, struktureret og effektiv
 • har interesse for forskning og kommercialisering. 

Din nye hverdag 

Samlet er vi ca. 55 engagerede medarbejdere i Innovationsfonden med forskellig faglig baggrund. Omgangstonen er uformel og ”to the point”. 

Du vil blive en del af det team, der arbejder med erhvervsforskerordningerne, og hvor vi samarbejder og er i tæt dialog om vores opgaver og projekter. En del af vores arbejde er struktureret omkring ansøgningsrunder og derfor varierer arbejdsmængden og karakteren af arbejdet henover året. Du bliver en del af et dynamisk miljø, hvor du udfordres fagligt og personligt. 

Du kommer til at arbejde i Innovationsfondens nye kontor centralt beliggende i Aarhus. Der må forventes rejseaktivitet 2-3 dage/måned rundt i landet i forbindelse med formidling af programmet og afholdes af panelmøder.

Løn og ansættelsesvilkår 

Du ansættes i Innovationsfonden efter overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation. Der er mulighed for at forhandle tillæg, der matcher dine kvalifikationer. 

Stillingen er et barselvikariat og er således tidsbegrænset til et år.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte: 

Din ansøgning, cv og eksamenspapirer skal være uploadet senest søndag den 8. september 2019.

Søg stillingen

Vi forventer at holde to samtalerunder i løbet af uge 37 og uge 38.

Innovationsfonden ønsker at fremme ligestilling i alle dens aspekter. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn eller alder til at søge stillingen.