Programrådgiver til InnoExplorer til nyt hovedkontor i Aarhus

Synes du også, at det er spændende og vigtigt at bringe forskningen ud af universitetet? Har du lyst til at arbejde med InnoExplorer, som er Innovationsfondens nye ordning, til at modne og teste forskning med henblik på kommercialisering? Har du evner og kompetencer til at kunne forvalte ordningen? Så er du måske vores nye kollega i Innovationsfonden.

Vi skaber vækst og arbejdspladser gennem viden

I Innovationsfonden arbejder vi hver dag med at skabe de bedst mulige rammer for landets iværksættere, forskere og virksomheder, så de kan bringe Danmark fremad. Vi tilbyder et inspirerende miljø med engagerede og dygtige kollegaer, der brænder for at gøre gode idéer til virkelighed.

Programrådgiver, der brænder for at kommercialisere forskning

Som vores nye programrådgiver bliver du en del af det team, der udmønter erhvervsforskerordningerne, herunder InnoExplorer. Du bliver tilknyttet InnoExplorer, som lanceres i 2019, og som er udviklet i samarbejde med universiteterne. I InnoExplorer investerer vi i lovende forskningsresultater med henblik på kommercialisering. I arbejdet får du mulighed for at arbejde med mange forskellige opgaver, der hører med til området, som forvaltning, administration og kommunikation, forskning, innovation og faglig udvikling. Dit arbejde vil foregå i tæt koordination med Innovationsfondens øvrige medarbejdere.

Dine opgaver vil som udgangspunkt være at:

 • vejlede potentielle ansøgere og bevillingshavere både telefonisk og skriftligt
 • håndtere ansøgningsbehandling i fondens it-system
 • sagsbehandle konkrete bevillingssager i samarbejde med administrationen
 • medvirke til at vedligeholde datagrundlag og levere og opdatere statistik om området
 • bidrage til områdets kommunikationsindsats over for både universiteter og virksomheder
 • planlægge panelmøder, hvor ansøgningerne evalueres
 • udarbejde materiale til ledelse, bestyrelse, ministerier og interessenter efter behov
 • holde oplæg ude i landet om ordningerne

Er du vores nye kollega?

Du har en relevant akademisk uddannelse og gerne et par års erfaring fra en stilling, hvor du har opbygget indsigt i offentlig forvaltning, forskning og kommercialisering. Det er også en fordel, hvis du interesserer dig for, hvad der på overordnet niveau sker inden for vidensbaseret innovation. Du evner at drifte effektivt, og du er interesseret i at kommunikere med forskere og forskningsinstitutioner.

Mere konkret forestiller vi os, at du:

 • interesserer dig for offentlig forvaltning og administration
 • er god til skriftlig og mundtlig kommunikation på dansk og engelsk
 • evner at samarbejde med mange forskellige typer af interessenter
 • kan håndtere opgaver med selvstændighed og drive
 • er ansvarsfuld, struktureret og effektiv
 • har interesse for forskning og kommercialisering
Søg stillingen
Ansøgningsdeadline: fredag den 21. december 2018 kl. 12.00

Din ansøgning, cv og eksamenspapirer skal være uploadet senest fredag den 21. december 2018 kl. 12:00

Søg stillingen her

Vi forventer at holde to samtalerunder i løbet af januar. Mellem første og anden samtalerunde gennemføres personlighedstest. Processen bistås af et eksternt rekrutteringsbureau.

Innovationsfonden ønsker at fremme ligestilling i alle dens aspekter. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn eller alder til at søge stillingen.

Løn og ansættelsesvilkår

Du ansættes i Innovationsfonden efter overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation. Indplacering sker på baggrund af kvalifikationer og enten som fuldmægtig eller specialkonsulent. Der er mulighed for at forhandle tillæg, der matcher dine kvalifikationer.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte vicedirektør Hanne Harmsen på 6190 5009 eller på mail hanne.harmsen@innofond.dk.

Din nye hverdag

Du kommer til at arbejde i Innovationsfondens nye kontor centralt beliggende i Aarhus. Den øvrige del af teamet arbejder frem til medio 2019 fra Innovationsfondens nuværende hovedkontor i København, hvorfor du i den første periode forventes at være i København omkring en dag om ugen (Innovationsfonden afholder omkostningerne). Reference er til vicedirektør Hanne Harmsen.

Du vil blive en del af det team, der arbejder med erhvervsforskerordningerne, og hvor vi samarbejder og er i tæt dialog om vores opgaver og projekter. En del af vores arbejde er struktureret omkring ansøgningsrunder, og derfor varierer arbejdsmængden og karakteren af arbejdet henover året. Du bliver en del af et dynamisk miljø, hvor du udfordres fagligt og personligt.

Samlet er vi ca. 55 engagerede medarbejdere i Innovationsfonden med forskellig faglig baggrund. Omgangstonen er uformel og ”to the point”.