""

Startup buldrer afsted med over hundrede kunder om måneden

InnoBooster-investering har efter de første syv måneder på markedet næsten 1000 kunder, og væksten fortsætter.

Zenegy står bag en helt ny form for lønsystemer, der foregår på en app, hvor medarbejderne blandt andet modtager interaktive lønsedler. Den blev lanceret i februar 2017, og de har allerede næsten 1000 kunder og vokser med yderligere 100-200 om måneden.

Stifter og CEO i Zenegy, Jes Tækker Stemann Brinch, fandt hurtigt ud af, at ekstern viden var en nødvendlig del af produktudviklingen. Med InnoBooster-investeringen tilbage i januar 2016 var han i stand til at ansætte konsulenter, der kunne bidrage med viden omkring beregning af lønsedler og produktudvikling.

I starten af 2016 var det forventet, at den første version af appen var klar, men det skulle vise sig, at de var langt fra målet.

- Jeg tænkte sådan forholdsvis hurtigt, at jeg nu kunne lave løn. En af problemerne var bare, at min bogholder havde ringet 1000 gange, da jeg kom på arbejde. Jeg havde nemlig lavet en komma-fejl i programmeringen, så der var indberettet en mio. kr. i A-skat på en løn på 10.000 kr. Det var virkelig et wake-up call på, at det ikke var så nemt, som jeg troede. Der faldt pengene på verdens bedste tidspunkt, for det gjorde, at jeg kunne tage nogle flere ressourcer ind, fortæller han.

Investeringen var en stor hjælp og skabte grundlag for at indgå et partnerskab, der gjorde, at de kunne videreudvikle virksomheden. 

- Jeg ved ikke, hvordan det havde været uden InnoBooster-investeringen. Uden pengene ved jeg, at mit udgangspunkt for at gå ud og finde nogle partnere i hvert fald ikke havde været lige så godt. Det er penge, som ikke har en bagkant, og det er virkelig befriende, fortæller han.

De første syv måneder på markedet er gået over al forventning med næsten 1000 kunder, 8 medarbejdere og 15 fuldtidsudviklere i Makedonien. Derfor er Zenegy nu begyndt at kigge på udlandet. Næste skridt er at komme på markedet i 5 lande og have 500.000 lønmodtagere i systemet på 5 år.