the Investor Series

Startups kan ansøge om at deltage i The Investor Series

Udenlandske investorer drager til Danmark for at møde danske startups til matchmaking-eventet ’The Investor Series’, der finder sted næste gang d. 29. maj i København. Innovationsfonden er partner på arrangementet.

The Investor Series er en eventserie, som hvert kvartal inviterer internationale venturekapitalister (VC’s), Nordiske vækstvirksomheder (ICT), Nordiske Business Angels og internationale journalister til en matchmaking-dag, hvor det som noget nyt er VC’s og Business Angels, der pitcher sig selv til startups.

Målet med The Investor Series er at facilitere investeringer på 1,2 mia. kroner i danske og Nordiske vækstvirksomheder indenfor ICT og derved skabe 1250 jobs de næste to år. Innovationsfonden er partner på arrangementet for at understøtte brobygning til de næste penge for de startups, fonden investerer i, og dermed skabe et mere sammenhængende økosystem.

Første event fandt sted den 8. april på Børsen. Du kan se videoer af VC pitches her og billeder her

Du kan som startup ansøge om at deltage i det tre events og deadlines for startup-ansøgninger er d. 14. maj, d. 21. august og d. 5. november.

De startups, der bliver udvalgt, deltager gratis til eventet.

Ansøg om at deltage i de kommende events:

Kontakt
I tilfælde af spørgsmål
Åben sektion, I tilfælde af spørgsmål

Kontakt Jasenko Hadzic, CEO og grundlægger hos Tame, mail: jasenko@tame.events