Startup Brainstorm

Stor interesse for nyt programspor for iværksættere

Innovationsfonden har modtaget hele 315 ansøgninger ved den allerførste ansøgningsrunde til det nye programspor; InnoFounder – Experienced.  

Hele 315 ansøgninger havde Innovationsfonden modtaget, da der for nyligt var ansøgningsfrist til InnoFounder – Experienced, fondens nye iværksætterspor for personer med betydelig erhvervs- eller forskningserfaring.

- Vi har fået rigtig mange positive tilkendegivelser om, at vi med lanceringen af InnoFounder – Experienced rammer et stort udækket behov for støtte til iværksætteri hos en mere moden og erfaren målgruppe. Og vi er utroligt glade for at se så stor interesse for det nye programspor, siger Hanne Harmsen, vicedirektør hos Innovationsfonden og fortsætter:  

- Nu glæder vi os rigtig meget til at behandle de mange ansøgninger grundigt og inden længe give de rette kandidater et skub i retning mod en bæredygtig iværksætterkarriere, der kan bidrage til vækst og beskæftigelse i Danmark.

Læs mere om InnoFounder - Experienced her

Fakta
InnoFounder – Experienced:
 • Fondens InnoFounder-program har tidligere henvendt sig til helt unge iværksættere, der netop har afsluttet deres uddannelse. Det oprindelige spor går nu under navnet 'InnoFounder - Graduate'.  Programmet udvides med det nye spor ’InnoFounder - Experienced’, der er rettet mod personer med betydelig erhvervs- eller forskningserfaring.
   
 • InnoFounder - Experienced tilbyder et 1-årigt forløb med en månedlig ydelse på 30.000 kr. samt et engangsbeløb på 100.000 kr. På baggrund af erfaringer fra de første InnoFounder – Experienced-hold, vil finansieringen på sigt blive suppleret med relevante vidensaktiviteter.
   
 • For at kunne ansøge om at blive optaget på InnoFounder – Experienced, skal din iværksætteridé være på det tidlige stadie. Det vil sige, at der fortsat mangler en del udvikling, inden produktet, servicen eller teknologien er færdigudviklet, og forretningsmodellen er på plads.
   
 • InnoFounder – Experienced  er åbent for alle fagområder, så længe idéen er innovativ og har potentiale til at skabe en bæredygtig forretning.
   
 • Tre personer per iværksætteridé kan ansøge.