TechBBQ

Test din iværksætter-idé på et panel fra Innovationsfonden til TechBBQ

Kom og pitch din iværksætter-idé over for Innovationsfonden til TechBBQ og hør, hvad der skal til, før din startup kan opnå en investering fra fonden. Du kan også møde nogle af de startups, som Innovationsfonden allerede har investeret i, og blive klogere på fondens forskellige søgemuligheder for iværksættere.

Vil du have Innovationsfonden til at investere i din iværksætteridé? Så kan du blive klædt på til at skrive en god ansøgning, når TechBBQ løber af stablen d. 18.-19. september i Øksnehallen i København.

TechBBQ er Skandinaviens største startup- og innovationsevent og forventes at samle mere end 7.000 danske, nordiske og internationale iværksættere, investorer og innovatører.

Innovationsfonden er partner på eventet og står onsdag d. 18. september bag en workshop, hvor startups kan teste deres konkrete idéer til udviklingsprojekter over for et panel af medarbejdere fra fonden. Workshoppen er også åben for publikum.

Få indsigt og gode råd

- Det er en rigtig god mulighed for iværksættere, som er interesseret i at søge en investering fra Innovationsfonden eller bare gerne vil have feedback på deres idé. Iværksætterne pitcher deres projekt foran panel og publikum, og efterfølgende giver panelet feedback på, om ideen passer til fondens Innobooster-program, samt hvad den pågældende startup skal være opmærksomme på og eventuelt forbedre for at kunne opnå en investering, siger Søren Jensen, Senior Programrådgiver i Innovationsfonden.

Live-pitch-workshoppen har specifikt fokus på startups, som er yngre end tre år. Tilmelding skal ske senest d. 11. september via en mail til Innobooster@innofond.dk, hvor man kort beskriver sin virksomhed og idé til udviklingsprojekt.

Mød startups som har modtaget investering

Har man ikke mulighed for at deltage i workshoppen, kan man stadig få indblik i mulighederne for at modtage investering fra Innovationsfonden.

På fondens stand til TechBBQ, kan man – ud over medarbejdere fra fonden – møde otte forskellige startups, som fonden allerede har investeret i.

De otte startups stiller op på Innovationsfondens stand på forskellige tidspunkter i løbet af de to dage:

D. 18. september

Kl. 9.00-13.00:

  • Omnio - IoT med ‘plug’n’play’ til industrielle maskiner
  • Go Dogo -Læringssystem til hunde baseret på kunstig intelligens

13.00-17.00:

  • JABII - Fysisk esport baseret på ”teleskop-boksehandsker” og en app
  • Forecast - Intelligent projektstyringssoftware, der giver prognoser, indsigt og tidssporing

 

19. september

9.00-13.00:      

  • SupWiz - Kunstig intelligent kundeservice-platform
  • Obital - Avanceret eye-tracking teknologi til smartphones, målrettet personer med motoriske handicap

13.00-17.00:    

  • Develop Diverse - Kunstig intelligent værktøj der kan scanne ubevidst bias i virksomheders kommunikation.
  • Banana - Bæredygtig vegansk softice, der er baseret på overmodne bananer fra supermarkeder

 

Kontakt
Tilmelding og spørgsmål

Tilmelding til Live-pitch-workshop: Innobooster@innofond.dk

Ved yderligere spørgsmål:
Anja Rosendal, administrator, Innovationsfonden, tlf. 61 90 50 57, anja.rosendal@innofond.dk