Vær med, når Danmarks skarpeste hoveder hædres

Nu har du chancen for at være med, når Innovationsfonden overrækker priser til årets lyseste hoveder inden for dansk forskning og innovation. Fonden udlover en håndfuld billetter til årets arrangement efter først-til-mølle princippet.

Tiden nærmer sig årets prisuddeling, hvor vi i Innovationsfonden for andet år i træk hylder excellent forskning og innovation, der har skabt markant værdi for Danmark.

Årets prisoverrækkelse finder sted den 26. januar i Papirhallen i København, og vil ministeren for uddannelse og forskning, Søren Pind vil stå for selve overrækkelsen.

Du har chancen for at komme med, når fonden kårer vinderne af Innovatør Prisen, Grand Solutions Prisen og Erhvervsforsker Prisen, som udover en pengepræmie også modtager et værk af den danske kunstner Birgitte Støvring.

Publikum vil udover prisvinderne også opleve prominente talere og levende musikalsk underholdning. Blandt talerne vil være uddannelses- og forskningsminister Søren Pind, formand for Innovationsfonden Jens Maaløe, CEOfor Henning Larsen Architects Mette Kynne Frandsen og stifter af Roccamore Frederikke Schmidt.

Efter det officielle program byder fonden på tapas og et glas vin til en uformel networking session.

Fondens priser 2018
Hvor og hvornår
 • Fredag den 26. januar 
  Fra kl. 14:00 - 16:00
  Dørene åbnes for registrering ​kl. 13.30
  Kl. 16:00 Herefter er den times netwoking med tapas og vin
 • Papirhallen,
  Trangravsvej 22
  1436 København K
Billetter
 • Fonden har et antal billetter - efter først til mølle-princippet
Læs mere