Stockfoto - lys

Vi søger en Investment Officer inden for sundhed i København

Vil du være med til at understøtte innovation i Danmark? Vil du være med til at styre Innovationsfondens portefølje af forsknings- og innovationsaktiviteter? Har du et solidt indblik i dansk og udenlandsk sundhedsforskning? Så har vi en spændende stilling på Innovationsfondens kontor i København.

 

Vi skaber fremtidens fundament

I Innovationsfonden investerer vi hver dag i landets dygtigste forskere, videns-iværksættere og virksomheder, der med nye ideer, viden og teknologi styrker Danmark og samfundets bæredygtighed. I 2020 skal fonden investere over 2 mia. kr. i forsknings- og innovationsprojekter. Det er en spændende og væsentlig samfundsopgave, vi løser – og den kan du nu blive en del af!

Jobbet som Investment Officer

Som Investment Officer skal du bringe din faglighed og erfaring i spil i forhold til både ansøgere og styring af fondens portefølje af igangværende forsknings- og innovationsaktiviteter, og du vil således få ”end-to-end” ansvar for projekter, som Innovationsfonden investerer i inden for dit område.

 • Dine konkrete opgaver bliver bl.a.:
 • evaluering af ansøgninger i tæt samarbejde med kollegaer samt eksterne faglige eksperter
 • aktiv porteføljestyring og projektopfølgning inden for dit fagområde – og i kombination med andre fagområder - i hele Danmark
 • nteraktion med en bred vifte af interessenter, samarbejdspartnere og de faglige miljøer
 • med afsæt i samfundets og virksomhedernes konkrete udfordringer udvikle og understøtte større partnerskaber
 • planlægning og drift af fondens opslags- og investeringsprocesser

Du vil referere til den ene af vores vicedirektører, og du vil få en meget tæt dialog med kollegaer på tværs af Innovationsfonden samt med en bred vifte af eksterne samarbejdspartnere.

Er du vores nye kollega?

Du har en længerevarende sundhedsvidenskabelig, naturvidenskabelig eller teknisk uddannelse, ideelt en Ph.d. grad, med bredt og tværfagligt kendskab til sundheds - og velfærdsområdet og med erfaring og forskningsmæssigviden inden for et eller flere relevante områder f.eks. FoU, farma, klinisk forskning, borgernære sundhedsløsninger, psykiatri, implementering af løsninger hos borgerne eller patienter eller de fagspecifikke regulatoriske og immaterielle rettighedsforhold m.v.

Samtidig har du erfaring fra en vidensbaseret stilling i den private sektor eller i tilsvarende stilling i den offentlige sektor, eksempelvis fra universitet, rådgivningsvirksomhed, interesseorganisation eller lignende.

Hertil forestiller vi os, at du:

 • har en bred tilgang, så du kan forholde dig overordnet til tværfaglige og beslægtede fagområder – fx i kombinationen af sundhedsvidenskab, tech, humaniora og samfundsvidenskab
 • har indsigt i værdikæden fra forskning over innovation til anvendelse/kommercialisering og erfaring og interesse for erhvervsmæssige udfordringer og muligheder
 • har og udbygger et fagligt netværk nationalt såvel som internationalt
 • har personlig og faglig pondus, gennemslagskraft og evner at kommunikere med ydmyghed til en bred vifte af interessenter og faglige eksperter
 • har en analytisk og evidensbaseret tilgang
 • har lyst til at arbejde i en organisation, hvor alle tager betydeligt medansvar for de samlede arbejdsopgaver og også bidrager uden for ens faglige område
 • er resultatorienteret, systematisk og med stor arbejdseffektivitet
 • forstår og trives med at arbejde i en matrix organisation.

En ambitiøs og social arbejdsplads

Du bliver en del af en ambitiøs arbejdsplads med dedikerede og fagligt stærke kollegaer, hvor vi prioriterer et godt samarbejde og arbejdsglæde i hverdagen. Vi mener nemlig, at en god kultur med dialog og samarbejde er forudsætningen for, at vi lykkes. Derfor er her plads til grin i den travle hverdag. Samtidig får du gode udviklingsmuligheder og stor fleksibilitet, så du kan balancere faglige ambitioner og privatliv.

Du kan læse mere om Innovationsfonden her: https://innovationsfonden.dk/da/nyheder-presse-og-job 

Løn og ansættelsesvilkår

Stillingen ønskes tiltrådt hurtigst muligt.

Du ansættes i Innovationsfonden efter overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation. Der er mulighed for at forhandle tillæg, der matcher dine kvalifikationer.

Ansættelsessted: København

Søg stillingen her

Vi skal have din ansøgning, CV og karakterudskrift senest torsdag den 1. oktober 2020.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Investment Officer Marlene Fredborg på telefon 61 90 50 52 i følgende tidsrum: torsdag den 17. september 2020 og 24. september 2020, kl 12-14 samt tirsdag den 29. september 2020, kl 10-12.

Innovationsfonden ønsker at fremme ligestilling i alle dens aspekter. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn eller alder til at søge stillingen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

-->