InnoBooster

Har du en god idé med potentiale til at skabe en god forretning?

Det kan være til et nyt produkt, en ny service eller forbedring af en proces, der øger din virksomheds konkurrenceevne. Og kræver idéen, at din virksomhed får tilført ny viden udefra, f.eks. gennem et samarbejde med en videninstitution eller et privat udviklingshus eller ved at ansætte en ny medarbejder med særlige kompetencer? Så kan det være relevant at søge en investering via InnoBooster.

InnoBooster investerer i videnbaserede innovationsprojekter fra små og mellemstore virksomheder, iværksættere og forskere. Vores investering i din idé kræver hverken, at vi får ejerandele eller penge retur – men vi kræver, at din idé har forretningsmæssigt potentiale, og at innovationsprojektet er gennemtænkt.

Afhængig af behov og potentiale i InnoBooster-projektet kan vi investere op til 5 mio. kr. Men du skal være opmærksom på, at der er væsentlig forskel på kravene til et projekt til 100.000 kr og et til 500.000 kr., ligesom der er væsentlig forskel på kravene til projekter til henholdsvis ½ mio. og 5 mio. kr.

Det er derfor vigtigt at finde den rette balance mellem størrelsen af den investering, der søges om, og så den forventede forretningsmæssige gevinst, samt projektets risiko og afklarethed.

InnoBooster behandler ansøgningerne løbende, så du kan indsende din ansøgning, når det passer med virksomhedens udviklingsplaner.

Vi har som målsætning at give svar på din ansøgning inden for en måned. 

Denne søgemulighed hører under

Ansøgningsproces

Start din ansøgning

Ansøgningspauser

I sommerperioden holder InnoBooster pause fra 1. juni – 15. august, og i vinterhalvåret er der pause mellem 1. december – 15. februar.

Kontakt

InnoBooster hotline 
Telefontid 9-12: Tlf. 61 90 50 05
Mail: Innobooster@innofond.dk

Region Midtjylland
Telefontid 8 -16: Tlf. 70 15 16 19