Selvstændig studentermedhjælper til Iværksætterpilot

Er du studerende, og brænder for at arbejde med iværksætteri og innovation? Og tror du også på, at start-ups skaber vækst i Danmark? Så er du måske Innovationsfondens nye studentermedhjælper. 

July 11, 2017

Du vil som student blive tilknyttet Innovationsfondens Iværksætterpilotprogram, der giver funding og sparring til nyuddannede med en innovativ iværksætteridé. Du vil komme i tæt berøring med alle aspekter af arbejdet med programmet – lige fra de mest lavpraktiske og administrative opgaver, til opgaver af mere udviklingsorienteret karakter. Dine opgaver kunne f.eks. bestå af:  

 • kontakt til interessenter både via mail og telefonisk 
 • praktisk og administrativt arbejde i forbindelse med workshops og møder 
 • administrative opgaver i forbindelse med ansøgningsrunder  
 • mindre analyseopgaver  
 • kommunikation omkring cases og spændende nye tiltag

Du vil desuden få et indblik i de nyeste trends inden for iværksætteri, opleve hvad det vil sige at arbejde med funding i en politisk kontekst og undervejs møde en masse spændende mennesker fra den danske iværksætterscene. 
 
Om dig 
Du er studerende på en relevant videregående uddannelse og har minimum et år tilbage af din uddannelse. Derudover interesserer du dig for iværksætteri og innovation. 
 
Vi forventer, at du: 

 • begår dig flydende på engelsk både på skrift og i tale, da programmet primært køres på engelsk 
 • kan arbejde selvstændigt, ansvarsfuldt og struktureret og kan drive egne opgaver 
 • er fortrolig med Excel, og har nemt ved at sætte dig ind i nye digitale systemer  
 • er indstillet på store såvel som små opgaver 
 • er proaktiv og har masser af gåpåmod

Din nye hverdag 
Iværksætterpilotteamet er et lille team, hvor du vil få en del ansvar og, hvor du vil være tæt på beslutningsprocesserne. Hverdagen er travl og tonen uformel.  Strukturen er flad, og studenter anses som en central og ligeværdig del af teamet.  
 
Du kommer til at arbejde i Innovationsfondens kontor i det centrale København, hvor der er ca. 45 engagerede medarbejdere med forskellig uddannelsesmæssig baggrund. 
 
Du ansættes i Innovationsfonden efter overenskomst mellem Finansministeriet, OAO‐S‐Fællesoverenskomsten og HK‐overenskomsten. Stillingen er 15 timer om ugen. Arbejdstiderne er fleksible, og der tages hensyn til eksamensperioder og aflevering af større opgaver.  
 

Ansøgningsfrist

Din ansøgning mv., skal være uploadet senest onsdag den 15. august 2017.  
Søg stillingen her

Mere om stillingen

 • Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte programrådgiver Sidsel Hougaard på tlf. 6190 5056 eller e-mail sidsel.hougaard@innofond.dk.  
 • Hvis du vil vide mere om processen for ansættelsesforløbet, kan du kontakte studenterne i Uddannelses- og Forskningsministeriets Koncern HR på tlf. 7231 8081 eller e-mail studentermails@ufm.dk.  
 • Samtaler forventes afholdt i uge 34 med tiltrædelse snarest muligt derefter.  

Innovationsfonden er en offentlig fond, der investerer i projekter og virksomheder med potentiale til at skabe vækst, beskæftigelse og løse samfundsudfordringer i Danmark.  
 
Innovationsfonden ønsker at fremme ligestilling i alle dens aspekter. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn eller alder til at søge stillingen.