Roskilde Festival 2018

Et udvalg af fondens iværksættere og virksomheder får chancen for at bruge Roskilde Festival som et levende laboratorium til at udvikle og tilpasse deres idéer.

Innovationsfonden og Roskilde Festival har en fælles ambition om at styrke innovation i Danmark via udvikling af viden og teknologi, der kan skabe nye innovative løsninger på nogle af de udfordringer, verden står overfor.

For at understøtte udviklingen af produkter, der kan løse samfundsudfordringer og brugernes behov, er der  brug for test og brugerinddragelse. Derfor giver Innovationsfonden og Roskilde Festival udvalgte virksomheder mulighed for at teste deres produkter, løsninger og services på Roskilde Festival 2018.

Formålet er at booste de udvalgte virksomheder og deres produktudvikling, og at sætte overordnet fokus på vigtigheden af at teste sine produkter i udviklingsfasen.

Roskilde Festival er et unikt levende laboratorium til test og brugerinddragelse. Hvert år omdannes marker i Roskilde til storbyen Roskilde Festival. Danmarks 4. største by målt på indbyggertal. Her bor mere end 140.000 deltagere i en midlertidig by, der bygges op og pilles ned over en periode på en måned med alt, hvad det indebærer af infrastruktur, VVS-, vand- og el-løsninger, affaldshåndtering, mad og drikke, samt kunst og kultur  – et unikt levende laboratorium, der ikke er opsat til testformål.

Er det dit produkt, der skal testes på Roskilde i 2018?
Hvis du har modtaget en investering fra Innovationsfonden, kan det blive dig, der får chancen for at teste dit produkt på Roskilde Festival - forudsat at produktet henvender sig til en eller flere af de målgrupper, der befinder sig på festivalen.

Det kan også være et produkt, som kan indgå og blive testet i forbindelse med Roskilde Festivals opbygning, drift og nedtagning af den midlertidige storby, som festivalen er.

Mød to startups som testede deres produkt på Roskilde Festival 2017

Throb - app til her og nu-oplevelser

Throb er en social app, som gør det nemt at opdage og dele de spontane her og nu-oplevelser. Roskilde Festival var første testby. Hør om deres erfaringer fra festivalen nedenfor.

Out-sider - bord- og bænkesæt til opladning af bærbar elektronik 

Solceller gør fremtidens bord- og bænkesæt til et bæredygtigt mødested med lys, lyd og mulighed for at oplade bærbar elektronik. Bordets holdbarhed og teknologi blev testet på Roskilde Festival 2017.

Råd og vejledning

Ansøgningsfrist

  • 24. oktober 2017 kl. 15:00

Roskilde Festival 2017

Roskilde som living lab

  • Samarbejdet mellem Innovationsfonden og Roskilde Festival giver udvalgte iværksættere og virksomheder mulighed for at teste deres produkt under festivalen.
  • Som Danmarks midlertidigt fjerde største by vil festivalpladsen fungere som et gigantisk living lab for deres koncepter.
  • Når ugen er ovre, vil iværksætterne stå med vigtig viden om, hvordan deres produktkoncept fungerer i praksis, og større indsigt i hvad der skal til for at bryde igennem på markedet. 

Læs også

25.06.2017
mm.dk: Roskilde Festival fyrer op under iværksættere

1.07.2017
borsen.dkIværksættere laver mode af gammelt læder og brugte plastikflasker

Kontakt

Har du spørgsmål til fondens samarbejde med Roskilde Festival
Kontakt venligst:
Jane Thomsen
Tlf. 61905021
Mail: jane.thomsen@innofond.dk