Scientific Officer inden for droner, robotter og automatisering af industrielle processer

Har du bred indsigt i produktionsteknologi og/eller automatisering af industrielle processer med betydelig erfaring inden for relevante fagområder? Og har du mod på at bruge denne viden til skabe værdi for det danske samfund? Så har vi en spændende stilling i Innovationsfondens kontor i enten Odense, Aalborg eller Aarhus.  

Vi skaber vækst og arbejdspladser gennem viden  

I Innovationsfonden arbejder vi hver dag med at skabe de bedst mulige rammer for landets iværksættere, forskere og virksomheder, så de kan bringe Danmark fremad. Vi tilbyder et inspirerende miljø med engagerede og dygtige kollegaer, der brænder for at gøre gode idéer til virkelighed.  

En hverdag med en stor kontaktflade og bred opgaveportefølje  

Du ansættes som Scientific Officer i Innovationsfonden, hvor du skal bringe din faglighed og erfaring i spil i forhold til både ansøgere og styring af fondens portefølje af igangværende forsknings- og innovationsaktiviteter. Du får således ”end-to-end” ansvar for projekter, som fonden investerer i inden for dit område. Projekternes succes er derfor også din personlige succes. Heraf følger, at du vil få en meget tæt dialog med kollegaer, fondens direktion og bestyrelse internt og samarbejdspartnere eksternt.  

Dine konkrete opgaver bliver bl.a.:  

 • interaktion med en bred vifte af interessenter, samarbejdspartnere og det faglige miljø  
 • strategisk kortlægning af fondens fagområder i samarbejde med relevante brancher og universiteter  
 • planlægning og udfærdigelse af opslag  
 • vurdering af ansøgninger i tæt samarbejde med kollegaer, eksterne faglige eksperter samt fondens direktion og bestyrelse  
 • projektopfølgning via aktiv deltagelse i projekter inden for dit fagområde.  

Er du vores nye kollega?  

Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund, ideelt en PhD grad, og et indgående kendskab til produktionsområdet med specialviden indenfor et eller flere områder, fx cutting-edge procesteknologi, droner, robotteknologi og/eller additiv manufacturing. Du har endvidere flere års erfaring fra en vidensbaseret stilling i den private sektor/eller tilsvarende i den offentlige sektor, eksempelvis fra universitet, rådgivningsvirksomhed, interesseorganisation eller lignende.  

Du bliver en del af et stærkt engageret miljø, hvor du udfordres fagligt og personligt, og hvor vi forventer, at du:  

 • er specialiseret inden for et eller flere fagområder, men derudover har en bred tilgang, så du kan forholde dig overordnet til tværfaglige og beslægtede fagområder  
 • har flere års erfaring med FoU inden for et eller flere fagområder  
 • har erfaring og interesse for de erhvervsmæssige udfordringer og muligheder  
 • har indsigt i værdikæden fra forskning over innovation til anvendelse/kommercialisering  
 • er passioneret af at skabe innovation og vækst i Danmark  
 • har personlig og faglig pondus, gennemslagskraft og evner at kommunikere til em bred vifte af interessenter og faglige eksperter  
 • har en analytisk og evidensbaseret tilgang  
 • har lyst til at arbejde i en organisation, hvor alle tager betydelig medansvar for de samlede arbejdsopgaver og også bidrager uden for ens faglige område  
 • har og udbygger et fagligt netværk inden for dit kompetenceområde nationalt såvel som internationalt  
 • er resultatorienteret, systematisk og med stor arbejdseffektivitet  
 • forstår og trives med at arbejde i en matrix organisation.  
Søg stillingen
Ansøgningsdeadline: Fredag den 21. december 2018

Vi skal have din ansøgning, cv og eksamenspapir senest fredag den 21. december 2018 kl. 12.00.   

Søg stillingen her

Vi forventer at holde to samtalerunder. Første samtalerunde forventes afholdt i uge 2 og anden samtalerunde forventes afholdt i uge 3. Mellem første og anden samtalerunde gennemføres personlighedstest. Processen bistås af et eksternt rekrutteringsbureau.  

Løn og ansættelsesvilkår

Du ansættes i Danmarks Innovationsfond efter overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation. Der er mulighed for at forhandle tillæg, der matcher dine kvalifikationer.  

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte vicedirektør Tore Duvold på telefon 6190 5066 eller e-mail tore.duvold@innofond.dk.  

Din nye hverdag

Du skal arbejde i Innovationsfonden som pt. har ca. 50 engagerede medarbejdere med forskellig faglig baggrund. Omgangstonen er uformel og ”to the point”. Arbejdsstedet for denne stilling kan enten være i Odense, Aalborg eller Aarhus. Du skal dog påregne en del rejseaktivitet i forbindelse med møder om projekter og med samarbejdspartnere i hele Danmark.