Gå-hjem-møde hos Dansk Erhverv

Event
Tirsdag d. 19. marts 2019
Time
Kl. 14.30-17.30
Place
Dansk Erhverv, Børsen, Slotsholmsgade, 1217 København K

Har du et udviklingsprojekt med forretningspotentiale? Eller har du solid erhvervs- eller forskningserfaring og drømmer om at omsætte din erfaring til en bæredygtig virksomhed? Så kom og mød Innovationsfonden og Vækstfonden den 19. marts og hør om mulighederne for at modtage en investering.

Innovationsfonden udvider i år med nye programmer. Det betyder, at innovative SMV’er og iværksættere nu har endnu bedre mulighed for at søge om en investering fra Innovationsfonden.

Dansk Erhverv inviterer derfor sine medlemmer til et infomøde i København, hvor to programrådgivere fra Innovationsfonden kommer og præsenterer mulighederne, og hvor Vækstfonden præsenterer deres tilbud. 

Arrangementet finder sted tirsdag d. 19. marts, klokken 14.30-16.00 på Børsen, Børsgade 1, København K.

Nyt program for iværksættere med erhvervserfaring
Innovationsfonden har for nyligt åbnet for det helt nye program InnoFounder – experienced, som er rettet mod personer med betydelig erhvervserfaring, der har lyst til at kaste sig ud i iværksætteri.

InnoFounder – experienced er relevant for dig, der har en iværksætteridé, som fortsat mangler en del udvikling, inden produktet, servicen eller teknologien er færdigudviklet, og forretningsmodellen er på plads.

Programmet optager det første hold i foråret 2019 og tilbyder et 1-årigt forløb med en månedlig ydelse på 30.000 kr. samt et engangsbeløb på 100.000 kr.

Læs mere her

Investering til SMV’er med innovative projekter
Til infomødet den 19. marts vil Innovationsfonden også præsentere programmet InnoBooster, som investerer i videnbaserede udviklingsprojekter drevet af små og mellemstore virksomheder med op til 250 ansatte og start-up virksomheder.

Det gode projekt kan være et nyt produkt, en ny service eller forbedring af en proces, der øger din virksomheds konkurrenceevne og skaber vækst. Og den nye viden kan f.eks. komme fra universiteter og andre uddannelsesinstitutioner eller fra et privat udviklingshus. Det kan også bestå i ansættelsen af en ny medarbejder med særlige kompetencer.

Afhængig af behov og potentiale i InnoBooster-projektet kan Innovationsfonden investere fra 50.000 til fem mio. kroner.

Læs mere her

Få meget mere viden om Innovationsfonden og programmerne den 19. marts på Børsen.

Finansiering til tidlige iværksættervirksomheder
Mange iværksætter har brug for kapital til at udvikle deres virksomhed. På mødet sætter vi fokus på dine muligheder for at sikre supplerende med-finansiering til privat kapital for via statens to indgange:

a) Tilskudsmidler fra Innovationsfonden og
b) låne- og egenkapital fra Vækstfonden.

Du får et overblik over dine muligheder og en introduktion til de forskellige med-finansieringsløsninger, så du bliver klogere på, hvilken type kapital, der passer til netop din udfordring. Få også indblik i, hvordan de forskellige kapitalveje skal kombineres med midler fra private investorer.

Jesper Hart-Hansen, der er investment manager i Vækstfonden, vil introducere Vækstfondens tilbud særligt målrettet til tidlige iværksættervirksomheder – Early Engagement, Startlån og Business angel matching-lån – og gøre dig klogere på, hvordan de forskellige løsninger kan være relevante for dig. 

 

Arrangementet er gratis for medlemmer af Dansk Erhverv. Prisen for ikke-medlemmer er 550 kroner.

 

 

PROGRAM

14.30 - 15.00: Velkomst og networking

15.00 - 15.05: Velkommen ved Mads Eriksen, Uddannelses- og forskningspolitisk chef, Dansk Erhverv 

15.05 - 16.00: InnoFounder og InnoBooster + Q&A ved hhv. Sidsel Hougaard og Søren Jensen, programrådgivere, Innovationsfonden

16.00 - 16.55: Vækstfondens tilbud, Jesper Hart Hansen, Investment manager, Vækstfonden. 

16.55 - 17.00: Afslutning ved Mads Eriksen, Uddannelses- og forskningspolitisk chef, Dansk Erhverv 

17.00 - 17.30: Networking