Auricle

Auricle vil ”kurere” bevidst døvhed

Periode
2019-2020
Innovationsfonden
460.000 kr.

Ved er bruge knogle-ledende teknologi kan man høre sine omgivelser, selvom man hører høj musik i hovedtelefonerne.

Når du tage dine hovedtelefoner på, skruer op for lyden og sætter dig op på din cykel, udsætter du både dig selv og andre for fare. Brugen af hovedtelefoner svarer til at have et høretab, fordi de er designet til at blokere alle de omkringliggende lyde. Du er nu bevidst døv.

Auricle skaber en ny type hovedtelefon, som ikke er en hovedtelefon. Den skal både levere høj lydkvalitet og samtidig gøre brugeren i stand til at høre verden omkring sig og på den måde fremme sikkerheden i alle hverdagens fysiske rammer.

Virksomheden vil, ved hjælp af en innovativ, knogle-ledende teknologi og et unikt brugerfokuseret design, bruge bluetooth, kunstig intelligens og dedikeret lyd-behandlingsteknologi til at levere en helt ny og personlig lydoplevelse.

Teknologien vil også kunne benyttes som en omgivelses-forstærkende produktløsning til personer med høretab. Innovationsfondens investering vil hjælpe til finansiering af udviklingsfasen samt gøre produktet klar til markedet.

Auricle’s mål er at kunne sælge personlige lyd- og audioprodukter rettet mod den gængse bruger. På dén måde er det muligt at sælge ét produkt, som både tjener lydbehov og oplevelse ved normal hørelse og høretab.

Web: www.auricle.io

Innofounder:
Pedro Antonio Rosa Costa