Incept sustainability

Incept Sustainability IVS: E-lærings- og analysesoftware for bæredygtige organisationer

Mange virksomheder har et ønske om at blive mere bæredygtige, men de mangler værktøjer til at uddanne og udnytte de ressourcer, som allerede findes i organisationen. Det betyder, at der opstår et gap mellem virksomhedens ønske om bæredygtighed, forretningsmodellen og kulturen blandt de ansatte.

Det ønsker Incept Sustainablitity at ændre på med en ny type e-læring, hvor ansatte udfordres til at tænke bæredygtigt i deres arbejdsliv. Det sker i et legende og lærerigt univers, hvor medarbejdernes vidensniveau undersøges samt udfordres gennem konkrete spørgsmål med henblik på bæredygtig problemløsning i virksomheden. Medarbejderen udfordres til at tænke bæredygtigt og modtager nogle værktøjer til netop at tænke det ind i deres daglige arbejde. Samtidig indsamler systemet vigtige indsigter, der kan bruges til at udforme anbefalinger til, hvordan man kan implementere bæredygtige løsninger på et strategisk niveau.

På den måde får virksomhederne mulighed for at skabe en inkluderende bæredygtig kultur, som forener den forretningsmæssige strategi og medarbejdernes mindset.

Web: www.inceptsustainability.com

Innofounder Graduate

Kathrine Jerl Jensen

Alechandrina Julieta Pereira Espinoza