Miheroo

Miheroo vil skabe de tryggeste rammer for udstationerede og deres hushjælp

Periode
2019-2020
Innovationsfonden
1.380.000

En nyskabende, international platform, hvor udstationerede og hushjælpere kan finde hinanden, skal give trykhed og sikkerhed til begge parter.

55 millioner mennesker verden over bor og arbejder som udstationerede i et andet land. Det er personer, der typisk flytter til et nyt land hvert 2.- 3. år, og som ved hver flytning har brug for at få en hverdag til at fungere – hurtigt. Men det kan være svært at vide, hvor man skal finde hjælpen, når man står i et fremmed land.

Samtidig viser tal fra FN, at mere end 67 millioner mennesker arbejder som hushjælp. De bydes ofte fuldstændig uacceptable vilkår og har svært ved selv at søge arbejde. Flere må betale agenter store summer for at finde dem et job.

Alt dette gør miheroo op med. Platformen gør det muligt for udstationerede og hushjælpere at indgå kontrakter baseret på internationale standarder. På den måde støtter projektet FN’s verdensmål samtidig med, at de udstationerede let og trygt kan finde den hjælp, de mangler.

Miheroo er blevet succesfuldt testet på to meget forskellige udviklingsmarkeder og er nu klar til næste skridt. Forløbet i Innofounder giver miheroo mulighed for over det næste år at fokusere fuld tid på færdigudvikling, udrulning på nye markeder og kommerciel bæredygtighed.

Web: www. miheroo.com

Innofounder:
Sara Bastholm Roy-Bonde
Mikkel Lindhard Madsen
Nicolas Roy-Bonde