Move2X

Move2x leger dig gennem din digitale forskrækkelse

Periode
2019-2020
Innovationsfonden
920.000 kr.

Gennem seriøs leg og fokus på den digitale innovation kan man gøre kål på buzzwords og nedbryde teknologiforskrækkelsen i virksomheder.

Produktionsvirksomheder har i årevis hørt om nye teknologier og buzzwords uden at få konkretiseret, hvorledes dette kan indgå i og forbedre deres produktion. Virksomhederne har søgt hjælp i PowerPoint-præsentationer, på messer eller konsulentarbejde dog uden at få konkretiseret, hvordan de forskellige teknologier har indflydelse på hinanden, medarbejders kvalifikationer eller arbejdsgange i virksomheden.

Move2x har udviklet et læringsspil, som foregår i virksomhedens demonstrationsfabrik, hvor kunderne får hands on-erfaring med sammenspillet mellem nye teknologier (fx digitalisering eller industri 4.0) samt kvalifikationer til at håndtere teknologierne.

Brugerne bliver tildelt traditionelle organisationsroller i en produktion og skal producere et fysisk demonstrationsprodukt. Nye teknologier, såsom samarbejdende robotter og IoT løsninger (teknologi, der forbinder ting til internettet), vil løbende blive implementeret i produktionslinjen i løbet af ”legen”.

Udover nye teknologier vil virkelighedstro udfordringer blive introduceret – eksempelvis hackerangreb, nedbrud og hasteordrer. De deltagende virksomheder vil øge deres forståelse af teknologier og innovation for at skabe nye arbejdspladser, samt kvalifikationskrav til fremtidens medarbejder herunder videreuddannelse af nuværende medarbejder.

Web: www.move2x.dk

Innofounder:
Kelvin Koldsø Nygaard
Steffen Tram Mortensen